Perawatan kesehatan yaiku kabeh saka penyakit virus nganti nutrisi sing tepat

Docs, Perawat Bisa Overestimate Kualitas Care
Donya

Docs, Perawat Bisa Overestimate Kualitas Care

Dokter lan perawat bisa uga overestimate kualitas perawatan sing diwenehake pasien rumah sakit sajrone jam sing nyebabake komplikasi serius

N.Y. Rabbi Bakal Nentang Hukum babagan Ritual Khitanan Kuna Sanajan Sawise Mati 2 Bayi
Donya

N.Y. Rabbi Bakal Nentang Hukum babagan Ritual Khitanan Kuna Sanajan Sawise Mati 2 Bayi

Sanajan sawise mati rong bocah lan akeh liyane ciloko, klompok rabi ultra-Ortodoks ujar manawa yen undang-undang sing diusulake sing mbutuhake idin wong tuwa kanggo ritual sunat kuno dileksanakake, dheweke bakal mbantah

Nek Butuh Nikmat? Carane Njaluk Wong Sing Kawitan Dasi Sepatu Sampeyan Ngartekno Ngapikake Peluang Sampeyan
Blog medis

Nek Butuh Nikmat? Carane Njaluk Wong Sing Kawitan Dasi Sepatu Sampeyan Ngartekno Ngapikake Peluang Sampeyan

Perlu sih saka wong? Psikolog ngomong yen sampeyan miwiti kanthi takon marang wong kasebut yen dheweke bisa ngikat sepatu sampeyan

Dadi Remaja Kesed Bisa Nyedhiyakake Manfaat Kesehatan
Urip Sehat

Dadi Remaja Kesed Bisa Nyedhiyakake Manfaat Kesehatan

Peneliti ujar manawa tekanan sing ditindakake para remaja dadi masalah kanggo tuwuh

Perusahaan Obat Tionghoa Diselidiki ing Skandal "Minyak Talang"
Panemu

Perusahaan Obat Tionghoa Diselidiki ing Skandal "Minyak Talang"

Perusahaan farmasi diselidiki sawise klaim nggunakake "minyak talang", tinimbang minyak kedelai sing luwih larang ing produksi antibiotik

Wong Mabuk Bisa Dideteksi Nggunakake Kamera Termal
Blog medis

Wong Mabuk Bisa Dideteksi Nggunakake Kamera Termal

Apa yen panguwasa bisa nemtokake manawa sampeyan mabuk ing sepisanan? Kanthi bantuan teknologi pencitraan termal sing bisa uga cepet banget

Werna Biru Dheweke Bisa Dadi Abang: Wong lanang lan Wanita Beda
Blog medis

Werna Biru Dheweke Bisa Dadi Abang: Wong lanang lan Wanita Beda

Wong lanang lan wadon ndeleng donya kanthi beda, miturut riset anyar sing nemokake manawa wong lanang luwih sensitif marang detail sing apik lan obyek sing obah, wanita luwih apik mbedakake antarane werna

Bakteri Nimbulaké Serangga Mangan Otaké dhéwé
Blog medis

Bakteri Nimbulaké Serangga Mangan Otaké dhéwé

Bakteri Wolbachia dikenal ing kalangan ilmiah lan wartawan amarga salah sawijining efek utama yaiku nyuda populasi lanang ing serangga sing kena infeksi

Manuk Bisa Nganakake "Pemakaman" kanggo Mati
Blog medis

Manuk Bisa Nganakake "Pemakaman" kanggo Mati

Sawetara bisa uga ujar manawa manungsa mung siji-sijine spesies sing ngerti konsep pati

Peneliti 'Incepted' Ngimpi ing Tikus. Apa Manungsa Sabanjure?
Blog medis

Peneliti 'Incepted' Ngimpi ing Tikus. Apa Manungsa Sabanjure?

Panaliten kasebut digarisake lan dibangun adhedhasar apa sing wis dingerteni babagan hubungan antara memori lan turu, nanging uga bisa menehi dalan kanggo rekayasa impen

6 Jam Omah Sedina Nyuda Kanker Payudara Kanthi 13 Persen
Urip Sehat

6 Jam Omah Sedina Nyuda Kanker Payudara Kanthi 13 Persen

Nindakake pakaryan omah paling sethithik enem jam saben dina bisa nyuda risiko kanker payudara nganti 13 persen, panemuan anyar nuduhake

Hiker Waras Sawise Putus Sikil lan Kepepet ing Tunnel suwene 4 Dina
Donya

Hiker Waras Sawise Putus Sikil lan Kepepet ing Tunnel suwene 4 Dina

Daniel Samuelson, wong lanang umur 33 taun, sikile patah ing pirang-pirang papan lan meh tiwas sawise nginep patang dina ing trowongan saluran banyu

Bayi IVF sing Dituwuh saka Embrio Beku Luwih Sehat Tinimbang Sing Dikembangake Seger
Blog medis

Bayi IVF sing Dituwuh saka Embrio Beku Luwih Sehat Tinimbang Sing Dikembangake Seger

Bayi sing thukul saka embrio beku kurang cenderung lair prematur utawa kurang bobote lan duwe risiko pati prematur luwih murah tinimbang bayi sing dikembangake saka embrio sing ditanem seger, ujare ilmuwan

Meh Setengah Remaja Kanthi Autis Dibuli
Donya

Meh Setengah Remaja Kanthi Autis Dibuli

Cedhak setengah saka kabeh remaja sing duwe kelainan spektrum autisme dibully ing sekolah

Uji coba Stem Cell Mulihake Sensasi ing Pasien Lumpuh
Blog medis

Uji coba Stem Cell Mulihake Sensasi ing Pasien Lumpuh

Peneliti saka Universitas Zurich wis ngumumake yen implantasi sel stem wis mulihake perasaan ing loro saka telung peserta lumpuh ing uji coba cilik

Vitamin D Bisa Mbantu Nglawan Tuberkulosis
Kahanan

Vitamin D Bisa Mbantu Nglawan Tuberkulosis

Miturut Dr. Adrian Martineau, saka Queen Mary University of London, vitamin D bisa dadi senjata tambahan sing migunani kanggo nglawan tuberkulosis

Korban Pati Wabah Ebola DR Kongo mundhak dadi 14
Donya

Korban Pati Wabah Ebola DR Kongo mundhak dadi 14

Jumlah tiwas saka wabah Ebola ing Republik Demokratik Kongo sisih lor-wétan wis mundhak dadi 14 lan krisis kasebut durung dikendhaleni

Panganan Organik Ora Luwih Sehat tinimbang Non-organik, Sinau Ngandika
Panemu

Panganan Organik Ora Luwih Sehat tinimbang Non-organik, Sinau Ngandika

Prodhuk lan daging organik biasane ora luwih apik kanggo sampeyan tinimbang varietas konvensional nalika nerangake kandungan vitamin lan nutrisi

Bahan Kimia sing Digunakna ing Panci Non-Lengket Bisa Nambah Resiko Penyakit Jantung
Panemu

Bahan Kimia sing Digunakna ing Panci Non-Lengket Bisa Nambah Resiko Penyakit Jantung

A kimia, asam perfluorooctanoic (PFOA), digunakake ing peralatan masak, wis digandhengake karo tambah risiko penyakit jantung

Obat Inflamasi Bisa Mbantu Ngobati Depresi Utama
Panemu

Obat Inflamasi Bisa Mbantu Ngobati Depresi Utama

Depresi utama sing ora nanggapi terapi standar bisa uga diobati nggunakake obat sing umume diwènèhaké kanggo inflamasi, ujare panaliten anyar

Minyak Kelapa sing Diperkaya Bisa Mbantu Nglawan Karang Gigi
Panemu

Minyak Kelapa sing Diperkaya Bisa Mbantu Nglawan Karang Gigi

Lenga klapa bisa digunakake ing odhol lan mouthwash minangka bahan nglawan kuman, ujare panaliten anyar

Masalah Matematika lan Ngalamun Ora Bisa Ditindakake Bebarengan
Blog medis

Masalah Matematika lan Ngalamun Ora Bisa Ditindakake Bebarengan

Ora bisa ngalamun lan ngrampungake masalah matematika kanthi bebarengan. Iki bisa uga amarga masalah matematika sing rumit nyuda wilayah ngalamun ing otak amarga loro kegiatan kasebut diproses ing wilayah sing padha

Ngurangi Dhuwur ing Bocah-bocah Nggunakake Inhaler Asma
Panemu

Ngurangi Dhuwur ing Bocah-bocah Nggunakake Inhaler Asma

Anak-anak sing nggunakake inhaler steroid cenderung rada, kira-kira setengah inci, luwih cendhek tinimbang kanca-kancane nalika diwasa, ujare panaliten anyar

Ombenan Gula Nambah Bakteri Ala ing Usus, Risiko Diabetes
Panemu

Ombenan Gula Nambah Bakteri Ala ing Usus, Risiko Diabetes

Minuman manis mbantu mikroba ala tuwuh ing usus manungsa. Tambah iki nyebabake akeh komplikasi kesehatan kaya obesitas lan sindrom metabolik, nambah risiko penyakit sing ana gandhengane karo sindrom metabolik kaya diabetes

Sistem Kekebalan Nduwe Yayasan Unik
Blog medis

Sistem Kekebalan Nduwe Yayasan Unik

Peneliti saiki wis nemokake sel kunci ing sumsum balung sing berkembang dadi sistem kekebalan

Remaja Lemu Muga-muga Biji Sing Asor
Urip Sehat

Remaja Lemu Muga-muga Biji Sing Asor

Obesitas utawa kabotan bisa nurunake biji sekolah ing remaja sing nandhang sindrom metabolik, sanajan ora duwe komplikasi kesehatan sing serius

Korban Thalidomide: Njaluk Ngapura Pembuat Obat Ora Cukup
Obat

Korban Thalidomide: Njaluk Ngapura Pembuat Obat Ora Cukup

Korban thalidomide ujar manawa njaluk ngapura saka panemu obat Jerman sing nyebabake cacat lair ing ewonan bayi ing saindenging jagad iki kasep

Alkohol Ora Mbantu Lali Kenangan Elek
Urip Sehat

Alkohol Ora Mbantu Lali Kenangan Elek

Wong asring ngombe kanggo ngatasi utawa lali pengalaman traumatis. Nanging, ngombé sing berlebihan bisa nguatake otak lan nyebabake efek sebaliknya

CDC Ngandika 10,000 ing Resiko Hantavirus ing Wabah Yosemite
Donya

CDC Ngandika 10,000 ing Resiko Hantavirus ing Wabah Yosemite

Kira-kira 10.000 wong sing manggon ing kabin kémah ing Taman Nasional Yosemite musim panas iki bisa uga ana risiko hantavirus sing ditularake tikus

Peneliti Ngembangake Piranti Jantung Kanthi Nirkabel
Blog medis

Peneliti Ngembangake Piranti Jantung Kanthi Nirkabel

Peneliti Stanford wis ngembangake piranti jantung sing pas karo sirah pin lan entuk daya saka gelombang radio saka njaba awak

PBB: Haiti Berjuang Nanggulangi Kolera Minangka Bantuan Ditarik
Donya

PBB: Haiti Berjuang Nanggulangi Kolera Minangka Bantuan Ditarik

Kepala PBB Ban Ki-moon ngelingake dina Jumuah yen Haiti berjuang kanggo ngatasi epidemi kolera sing wis mateni ewonan

Paparan PCB Nambah Resiko Asma ing Bocah-bocah
Panemu

Paparan PCB Nambah Resiko Asma ing Bocah-bocah

Paparan polychlorinated biphenyl (PCBs) bisa nambah risiko asma ing bocah-bocah

Pènget kanggo Remaja: Gadget Bisa Ngganggu Turu Panjenengan
Panemu

Pènget kanggo Remaja: Gadget Bisa Ngganggu Turu Panjenengan

Nggunakake tablet lan ponsel sakdurunge turu bisa nundha turu

Kasunyatan Babagan Donasi Endhog
Urip Sehat

Kasunyatan Babagan Donasi Endhog

Sawetara wanita nyumbang endhog kanthi pangarep-arep bisa menehi hadiah sing paling larang kanggo pasangan, dene liyane nyumbang kanggo awis. Apa wae alasan sampeyan, kaya prosedur liyane, sumbangan endhog duwe pro lan kontra

Link Genetik menyang Episode Manik ing Gangguan Bipolar
Blog medis

Link Genetik menyang Episode Manik ing Gangguan Bipolar

Peneliti nemokake yen gen sing diarani NCAN ana hubungane karo owah-owahan swasana ati sing kedadeyan ing wong sing duwe kelainan bipolar

CDC: Pati Flu Babi Pisanan ing Ohio
Panemu

CDC: Pati Flu Babi Pisanan ing Ohio

Pusat Kontrol lan Pencegahan Penyakit ngumumake Jumuah manawa ana wong saka Ohio tiwas amarga flu babi

Wanita Melawan Salah Kasus Paling Elek 'Gigantisme' Pungkasane Mandheg
Donya

Wanita Melawan Salah Kasus Paling Elek 'Gigantisme' Pungkasane Mandheg

Dhèwèké 7 kaki 4 inci lan boboté 400 kilogram, lan paling sethithik dasawarsa kepungkur, wis nglawan perang urip lan pati nglawan akromegali

Gene "Hulk" Ditemokake: Protein Mbangun Otot sing Luwih Ageng lan Kuwat Tanpa Latihan
Blog medis

Gene "Hulk" Ditemokake: Protein Mbangun Otot sing Luwih Ageng lan Kuwat Tanpa Latihan

Pengin njaluk jacked, nanging kesed kanggo mencet kamar bobot?

Ponsel Sampeyan Tikel 10 Luwih Reged Tinimbang Kursi Toilet Umum Rata-rata
Urip Sehat

Ponsel Sampeyan Tikel 10 Luwih Reged Tinimbang Kursi Toilet Umum Rata-rata

Sabanjure sampeyan tekan ponsel, sampeyan bisa uga pengin menehi "ngusap lan tutup" sing apik

Peneliti Kepengin Nggawe Aplikasi Ponsel Sing Bisa Tes HIV/AIDS
Blog medis

Peneliti Kepengin Nggawe Aplikasi Ponsel Sing Bisa Tes HIV/AIDS

Sawijining peneliti ngumumake dina iki yen tim Afrika Selatan lan Korea Selatan lagi nggarap piranti telpon sing bisa nguji AIDS lan HIV

Blue Moon: A Tribute kanggo Neil Armstrong
Blog medis

Blue Moon: A Tribute kanggo Neil Armstrong

Istilah "rembulan biru," sejatine tegese rembulan purnama kaloro ing sasi. Agustus bakal duwe rembulan purnama kaloro ing 31 Agustus lan sing pisanan kedadeyan ing 1 Agustus

Tekanan Peer Ora Mung Remaja, Malah Bocah-bocah Digoyang-goyang dening Wong akeh
Blog medis

Tekanan Peer Ora Mung Remaja, Malah Bocah-bocah Digoyang-goyang dening Wong akeh

Panaliten nemokake manawa bocah cilik uga kepengaruh karo tekanan kanca, milih nindakake apa wae yen wong akeh nindakake

Promiscuity Ngganti DNA lan ngundhakake Kekebalan ing Tikus
Blog medis

Promiscuity Ngganti DNA lan ngundhakake Kekebalan ing Tikus

Ilmuwan saka Universitas California, Berkeley nemokake yen tikus promiscuous duwe sistem kekebalan sing luwih kuat tinimbang tikus monogamus, sing nuduhake yen tikus promiscuous bisa uga ngembangake kekebalan sing luwih kuat kanggo nglindhungi saka bakteri sing nyebabake penyakit

Ilmuwan Bisa uga Nembe Ngobati Malaria
Blog medis

Ilmuwan Bisa uga Nembe Ngobati Malaria

Peneliti ing Universitas Cape Town ing Afrika Kidul ngumumake manawa dheweke percaya yen wis nemokake obat sing bisa nambani malaria

Tes Darah Bisa Dicethakaké Nalika Wong wadon Menopause
Panemu

Tes Darah Bisa Dicethakaké Nalika Wong wadon Menopause

Tes adhedhasar owah-owahan hormonal ing getih bisa mbantu para dokter prédhiksi umur nalika wanita pungkasane bakal ngalami menopause, ujare para ilmuwan

Alcopal Muga-muga Sampeyan Nyopir Mabuk, Nggawe Urip ing Bebaya
Panemu

Alcopal Muga-muga Sampeyan Nyopir Mabuk, Nggawe Urip ing Bebaya

Alcopal, minangka tablet sing diduga ngidini wong ngonsumsi nganti limang liter bir, ngluwihi wates ngombe sing sah, nanging bisa ngliwati tes breathalyzer

Angkat Gelas Sampeyan: Bentuke Bisa Ngaruhi Sepira Sampeyan Ngombe
Urip Sehat

Angkat Gelas Sampeyan: Bentuke Bisa Ngaruhi Sepira Sampeyan Ngombe

Yen sampeyan metu ing wayah wengi lan ngombe luwih akeh tinimbang sing dikarepake, bisa uga sampeyan kudu nyalahake bentuk gelas sampeyan

Bocah 18 Taun Ngira Dheweke Nandhang Hangover, Sejatine Nandhang Stroke
Donya

Bocah 18 Taun Ngira Dheweke Nandhang Hangover, Sejatine Nandhang Stroke

Nalika kabeh sisih tengen awak wiwit goyang, Oliver Lilburn ngerti yen iki ora mung mabuk

Temper Tantrum Ora Biasa, Sinau Ngandika
Urip Sehat

Temper Tantrum Ora Biasa, Sinau Ngandika

Apa anak sampeyan biasane nangis, bengok-bengok lan ngayunake tangan lan sikile kanthi kejam? Apa dheweke cokotan, nggebug lan / utawa jiwit? Yen ya, bocah sampeyan bisa uga ngalami tantrum liyane. Riset nuduhake yen tantrum ing bayi bisa menehi tandha masalah kesehatan mental awal

Bidan, Perawat Bisa Aborsi Kanthi Aman
Kahanan

Bidan, Perawat Bisa Aborsi Kanthi Aman

Aborsi kaya aman nalika ditindakake dening praktisi perawat, bidan lan asisten dokter sing dilatih kaya nalika ditindakake dening dokter