Sepasang Headphone Iki Bisa Nggawe Sampeyan Ora Kusut [FOTO]
Sepasang Headphone Iki Bisa Nggawe Sampeyan Ora Kusut [FOTO]
Anonim

Nalika wong tuwa, dheweke bakal nindakake meh kabeh kanggo ngindhari koleksi kerut rai sing ora bisa dihindari sing saya suwe saya suwe. Nalika akeh sing nggunakake solusi Botox sing larang, sampeyan bisa njaga rai dadi kenceng lan ora kusut nganggo headphone. Pakar perawatan kulit StriVectin lan perusahaan teknologi anti-tuwa terkemuka Bio-Medical Research wis nggabungake upaya kanggo ngembangake Facial Toner Duo, produk perawatan kulit paling canggih adhedhasar teknologi Electrical Muscle Stimulation (EMS) sing disetujoni FDA.

"Riset Bio-Medical wis ngevaluasi akeh kesempatan kanggo njupuk anti-tuwa menyang tingkat sabanjure. Kita yakin yen kolaborasi karo StriVectin bisa ditindakake," ujare Joe Petracca, Presiden SDI, Divisi Bio-Medical Research Ltd. ing statement. "Loro perusahaan kasebut duwe spesialisasi ing produk kaliber profesional sing inovatif sing dikembangake kanggo ngatasi tandha-tandha tuwa, mula kemitraan katon mung alami."

Sanajan $ 200 bisa uga katon kaya rega sing larang kanggo alat anti-tuwa, dibandhingake karo prosedur Botox sing bisa nganti $ 1000, Facial Toning Duo minangka tawaran. Teknologi stimulasi otot Facial Toning Duo wis dadi pokok para dokter kosmetik lan layanan anti-kerut dhuwur liyane sajrone pirang-pirang taun. Saraf rai dirangsang dening GelPads alus sing diselehake ing loro-lorone pasuryan. Produk iki bisa ditemokake ing Bloomingdales.com lan Macys.com.

"Bebarengan, Bio-Medical Research Beauty Tools lan StriVectin-TL Tightening produk perawatan kulit teka bebarengan kanggo pisanan kanggo nawakake paling anti-penuaan - nambah tampilan kulit ing njero lan njaba," ujare JuE Wong, CEO ing StriVectin Perusahaan Operasi.

Popular dening topik