Putrane Bintang NFL Adrian Peterson sing umur 2 taun tiwas Sawise Dituduh Dianiaya dening Pacar Ibu
Putrane Bintang NFL Adrian Peterson sing umur 2 taun tiwas Sawise Dituduh Dianiaya dening Pacar Ibu
Anonim

Star Minnesota Vikings mlaku maneh putra Adrian Peterson 2-taun-lawas ing kondisi kritis sawise pejabat penegak hukum ketemu wong unresponsive ing apartemen ibuné ing South Dakota Wednesday. Sawetara sumber ujar manawa bocah lanang kasebut ora bakal slamet saka ciloko.

Bocah cilik kasebut diduga digebug dening Joseph Patterson, 27 taun, sing pacaran karo ibune bocah kasebut. Patterson dipenjara ana lan didakwa karo serangan aggravated lan baterei aggravated saka bayi. Pimpinan Argus nglaporake manawa Patterson minangka siji-sijine wong sing ana ing omah nalika serangan kasebut.

"Bocah kasebut mung ana ing omahe Patterson ing Platinum Valley Apartments, ing ngendi dheweke bubar pindhah karo ibune. Patterson nimbali 911 kanggo nglaporake choking ing Rebo sore, nanging Lt. Blaine Larsen saka Departemen Kepolisian Sioux Falls ujar manawa dadi jelas ing rumah sakit yen ciloko bocah kasebut ora sengaja, "laporan situs kasebut.

Miturut City Pages, bocah kasebut dudu Adrian Peterson, Jr., sing asring difoto karo bintang kasebut. Nanging, bocah cilik kasebut minangka bocah lanang sing bubar ditemokake Peterson sing dadi bapake. Dheweke ora diidentifikasi minangka bapake bocah kasebut ing sertifikat lair. Dheweke uga ora nggawa jeneng mburi Peterson. Nanging, bapake Peterson negesake manawa iku putrane lan njaluk supaya masarakat ngurmati privasi kulawarga.

"Kabeh sing bisa dakkandhakake yaiku, kita njaluk pandonga lan ngurmati kulawarga nalika ngatasi kahanan sing tragis iki," ujare bapake Peterson.

UPDATE: Sayange, putrane Peterson tiwas ing dina Jumuah. Lintang NFL wis njaluk privasi sajrone wektu sing angel iki.

Popular dening topik