Bears WR, Brandon Marshall, Didenda Amarga Nganggo Cleat Ijo Kanggo Ndhukung Minggu Kesadaran Penyakit Mental
Bears WR, Brandon Marshall, Didenda Amarga Nganggo Cleat Ijo Kanggo Ndhukung Minggu Kesadaran Penyakit Mental
Anonim

Brandon Marshall ngadeg metu kaya jempol perih nalika pertandhingan Kamis wengi antarane Bears Chicago lan New York Giants. Iku ora Chicago sudhut panrima sangang-panrima, 87-yard, lan kinerja loro-touchdown. Iki minangka cleats ijo sing padhang sing dipakai kanggo ndhukung Minggu Kesadaran Penyakit Mental.

Saben pemain ing Liga Sepak Bola Nasional nganggo sarung tangan, gelang, utawa cleat jambon ing wulan Oktober kanggo ndhukung Wulan Kesadaran Kanker Payudara. Marshall mutusake yen dheweke bakal ndhukung Yayasan Brandon Marshall kanthi cleat ijo. Iki nyebabake NFL nggoleki Marshall amarga nglanggar kebijakan seragam liga.

Dhuwit sing bakal didenda dening liga ora ana apa-apa dibandhingake karo kesadaran sing diunggahake bengi iki. #BMF…

- Machine Marshall (@BMarshall) 11 Oktober 2013

"Aku bakal didenda lan aku bakal cocog karo, lan kita pengin partner karo [amal] perawatan kanker," ujare Marshall. "Kita isih nggarap rincian kanggo menehi, tenan menehi bali menyang organisasi sing nindakake karya ing wilayah kesehatan mental. [Uga], diagnosa kanker payudara bisa nggegirisi kulawargané hard. Iku mengaruhi kita kabeh."

Marshall, sing didiagnosa kelainan bipolar borderline ing 2011, uga ngrancang lelang cleat ijo sing dipakai ing dina Kamis lan nyumbang dhuwit kanggo amal. "NAMI applauds Kepemimpinan Brandon Marshall ing mundhakaken kesadaran masyarakat loro kanker payudara lan penyakit mental," direktur eksekutif saka Alliance Nasional kanggo Penyakit Mental (NAMI), Michael J. Fitzpatrick, ngandika ing statement.

Cleats ora mung siji-sijine potongan ijo ing Chicago ing dina Kamis kepungkur. Brandon Marshall Foundation uga diatur kanggo Trump Tower lan Intercontinental Hotel cahya ijo kanggo game ing support saka penyakit mental. Minggu Kesadaran Penyakit Mental diwiwiti saka 6 Oktober nganti 12 Oktober.

"Yen aku nandhang sangsara kanggo bantuan ewu, lan Mungkin mayuta-yuta ing donya, Aku ora ngganti kanggo apa-apa," Marshall ngandika ing Konvènsi Nasional NAMI ing 2012. "Iku wiwit karo aku tiba ing pasuryan. Yen sampeyan pengin ngganti, iku diwiwiti saka sampeyan dhewe.

Popular dening topik