Wutah mbledhos ing implan dental lan makutha lan prosedur jembatan CAD / CAM njamin pemulihan pasar lan nyediakake dodolan estetika dental
Wutah mbledhos ing implan dental lan makutha lan prosedur jembatan CAD / CAM njamin pemulihan pasar lan nyediakake dodolan estetika dental
Anonim

Miturut laporan dental anyar dening iData Research (www.idataresearch.net), panguwasa global utama ing riset pasar piranti medis, dental lan farmasi, pasar AS kanggo implan dental dijangkepi bisa tuwuh kaping pindho ing taun 2013, lan bakal mbantu. nyopir pasar prostetik dental nganti luwih saka 82 yuta penempatan prostetik ing taun 2016. Kajaba iku, pasar penggantian tulang-tulang dental (BGS) kira-kira tikel kaping pindho. Adopsi teknologi anyar kayata desain lan manufaktur sing dibantu komputer (CAD / CAM) uga bakal nambah wutah ing pasar kasebut, amarga perusahaan kayata Sirona, DENTSPLY lan Nobel Biocare promosi sistem CAD / CAM.

Perusahaan implan dental sing luwih cilik, larang regane wis dadi alat kanggo ningkatake penjualan ing pasar implan lan prostetik. Perusahaan kasebut, kayata Implant Direct lan Blue Sky Bio wis entuk pangsa pasar ing sawetara wulan kepungkur.

"Implan dental wis entuk reputasi minangka pilihan estetika paling apik kanggo panggantos untu siji," ujare Dr. Kamran Zamanian, CEO iData. "Ing 2016, luwih saka 20% saka praktisi umum wis samesthine kanggo nyelehake implants dental lan Adoption saka komputer-dipandu-bedah bakal luwih wutah saka pasar iki."

Laporan kasebut nyatakake yen prosthetics sing diprodhuksi CAD / CAM samesthine bakal tuwuh kanthi tingkat kaping pindho, entuk saham unit kanthi biaya prosthetik sing digawe kanthi konvensional. Laboratorium dental luwih akeh nggunakake teknologi CAD / CAM, utamane amarga rega blok CAD / CAM mudhun lan banding kanggo manufaktur prostetik sing luwih cepet lan akurat.

Laporan kasebut uga nyatakake yen rilis produk BGS anyar saka perusahaan kayata BioHorizons, Biomet 3i lan Zimmer bakal nyurung panggunaan implan dental. Kemajuan ing allograft lan bahan sintetik nambah aplikasi BGS, lan ngembangake kumpulan pasien sing layak kanggo implan dental lan prosthetics.

Seri 12-laporan global iData babagan "Pasar kanggo Implan Gigi, Prosthetics, CAD / CAM lan Bone-Graft-Substitutes" kalebu implan, abutment, mahkota, prosthetics, sistem lan blok CAD / CAM, substitusi balung, membran lan produk rekayasa jaringan, ing saindhenging donya.

Popular dening topik