Perspektif anyar babagan sinyal kalsium lokal
Perspektif anyar babagan sinyal kalsium lokal
Anonim

Seri Perspektif paling anyar ing Fisiologi Umum ngenalake teknologi paling anyar ing bidang sinyal kalsium, sing nduweni peran penting ing akeh proses seluler. Perspektif katon ing Jurnal Fisiologi Umum edisi Agustus (www.jgp.org).

Revolusi kanggo ngukur sinyal Ca2+ wis kedadeyan sajrone dasawarsa pungkasan, entuk manfaat saka kemajuan mikroskop, buffer/pewarna, lan teknologi liyane. Iki tegese peneliti saiki duwe alat kanggo mangsuli pitakon babagan carane sinyal cepet diwiwiti, apa sing mungkasi, sepira cepet mandheg, sepira nyebar, pirang-pirang saluran sing dibutuhake kanggo miwiti acara sinyal, lan akeh pitakonan liyane sing mung teknik klasik. ora bisa mangsuli. Saliyane ngenalake alat anyar, penulis nggunakake teknologi kasebut ing saluran Ca2 + sel otot lan saraf.

Perspektif dikenalaké dening organizer, Sharona Gordon (Universitas Washington), lan kalebu kontribusi saka Mark Nelson (Universitas Vermont, Universitas Manchester) lan kolega; Ian Parker lan Ian Smith (Universitas California, Irvine); W.J. Lederer (Universitas Maryland) lan kolega; Luis Santana lan Manuel Navedo (Universitas Washington); lan Heping Cheng (Universitas Peking) lan kanca-kanca.

Tujuan saka seri Perspektif ing Fisiologi Umum yaiku nyedhiyakake forum sing terus-terusan ing ngendi pitakonan ilmiah utawa kontroversi bisa dibahas dening para ahli kanthi cara sing mbukak.

Popular dening topik