Pitu langkah kanggo miwiti latihan Yoga
Pitu langkah kanggo miwiti latihan Yoga
Anonim

Seni Yoga iku kabeh babagan disiplin fisik lan nggunakake awak lan ambegan kanggo ngembangake kekuatan lan kewaspadaan mental. Latihan sing diwenehake minangka bagean saka Yoga nambah keluwesan, stamina, kekuatan lan keseimbangan, saliyane mbantu individu nambah konsentrasi lan nyuda stres.

Praktisi saka latian India kuna iki mbutuhake disiplin fisik lan mental tartamtu kanggo entuk manfaat maksimal. Yen sampeyan arep njupuk Yoga, ana sawetara pancegahan sing kudu sampeyan tindakake:

1. Sinau babagan Yoga: Babagan pisanan sing kudu ditindakake sadurunge miwiti latihan Yogic yaiku sinau babagan ilmu fisik lan mental kuna iki.

2. Ngilangi penyakit jantung utawa balung: Priksa manawa sampeyan ora nandhang lara kaya, masalah jantung, masalah punggung, lan liya-liyane, sadurunge miwiti Yoga.

3. Wektu sing pas: Wektu paling apik kanggo latihan Yoga yaiku esuk. Sampeyan kudu miwiti latihan ing weteng kosong. Ora ana gawe piala ing sembarang wektu ing dina sanadyan siji kudu nyingkiri pangan sadurunge siji kanggo telung jam Yoga.

4. Ambegan tengen: Wiwitan kudu sinau Techniques AMBEGAN tengen amarga kabeh regimen lathian lan pusat impact ing. Ati-ati kanggo mangerteni format kanggo inhaling lan exhaling karo saben postur kanggo entuk keuntungan maksimal.

5. Dedeg piadeg dhasar: Iku becik kanggo pamula kanggo miwiti karo postur yoga dhasar, kaya salam srengenge, twists lungguh, kucing, asu, cobra, gunung, segi telu lan maju melu.

6. Nyingkiri exertion: Aja over exert nalika nindakake postur. Miwiti alon-alon lan mangerteni keselarasan postur. Sampeyan ora kudu entuk kesempurnaan klasik sing katon ing antarane para ahli. Nanging usaha kanggo njupuk postur dhasar sing bener.

7. Mulet: Kaya kabeh latihan, pamula kudu nindakake sawetara latihan peregangan lan limbering sadurunge miwiti sesi Yoga. Pose sun salute minangka latihan peregangan sing apik banget.

Popular dening topik