Covid-19 2022, May

Cara Mbantu Bocah-bocah Kanthi 'Long COVID' Urip Ing Sekolah

Cara Mbantu Bocah-bocah Kanthi 'Long COVID' Urip Ing Sekolah (2022)

Akeh gejala COVID-19 sing dawa - kayata lemes, kabut otak lan gangguan memori - padha karo sing ngalami geger otak

Rekomendasi Langsung Saka Dokter Bisa Dadi Push Akhir sing Perlu Divaksinasi

Rekomendasi Langsung Saka Dokter Bisa Dadi Push Akhir sing Perlu Divaksinasi (2022)

Kadhangkala fakta lan statistik ora cukup kanggo ngyakinake wong supaya entuk vaksin COVID-19

Apa Bedane Tes PCR Lan Antigen COVID-19? A Biologi Molekuler Nerangake

Apa Bedane Tes PCR Lan Antigen COVID-19? A Biologi Molekuler Nerangake (2022)

Kabeh tes COVID-19 diwiwiti kanthi conto, nanging proses ilmiah beda banget sawise iku

Varian Delta COVID-19 Bisa Tekan Titik 'Kepunahan Diri' Ing Jangka Panjang: Laporan

Varian Delta COVID-19 Bisa Tekan Titik 'Kepunahan Diri' Ing Jangka Panjang: Laporan (2022)

Para ahli ujar manawa galur sing dominan bisa mutasi dhewe dadi punah ing jangka panjang

Varian Delta COVID-19 Katon Nambah Risiko Lair Mati: CDC

Varian Delta COVID-19 Katon Nambah Risiko Lair Mati: CDC (2022)

Wanita ngandhut sing kena infeksi varian delta duwe risiko luwih dhuwur ngalami lair mati, miturut panemuan anyar

Flu vs. COVID-19: Napa Para Ahli Luwih Kuwatir Babagan Virus Influenza

Flu vs. COVID-19: Napa Para Ahli Luwih Kuwatir Babagan Virus Influenza (2022)

Para ahli saiki kuwatir yen pandemi flu bisa kedadeyan lan bisa duwe pengaruh sing luwih gedhe tinimbang COVID-19

Antidepresan Bisa Ngurangi Resiko Pati Ing Pasien COVID-19: Sinau

Antidepresan Bisa Ngurangi Resiko Pati Ing Pasien COVID-19: Sinau (2022)

Panaliten nuduhake kemampuan fluoxetine kanggo nyuda risiko pati ing pasien COVID-19

Pati Vaksinasi: Washington nglaporake Pati Katelu Sawise Nampa Dosis Pfizer Kapindho

Pati Vaksinasi: Washington nglaporake Pati Katelu Sawise Nampa Dosis Pfizer Kapindho (2022)

Wong wadon umur 17 taun tiwas amarga serangan jantung sawetara minggu sawise nampa dosis Pfizer kaping pindho, nandhani kasus katelu saka wong Washington sing tiwas sawise divaksinasi kanthi lengkap nglawan COVID-19

Wong sing Tahan COVID Ditemokake Dadi Kunci Kanggo Nglawan Pandemi

Wong sing Tahan COVID Ditemokake Dadi Kunci Kanggo Nglawan Pandemi (2022)

Panaliten anyar nuduhake peran klompok wong sing ditemokake tahan kanggo SARS-CoV-2 sajrone nglawan COVID-19

Virus sing Dikenal Iki Bisa Dadi Ancaman Global Sabanjure Kanggo Bocah-bocah, CDC ngelingake

Virus sing Dikenal Iki Bisa Dadi Ancaman Global Sabanjure Kanggo Bocah-bocah, CDC ngelingake (2022)

Pandemi COVID-19 durung rampung, nanging para ahli wis kuwatir babagan virus sing ana sing bisa dadi ancaman gedhe kanggo bocah-bocah ing saindenging jagad

Apa sing Nimbulake COVID Long?

Apa sing Nimbulake COVID Long? (2022)

Ana sawetara teori babagan apa wae sing bisa nyebabake gejala COVID-19 ing sawetara wong

Pfizer Vs. Moderna: Perbandingan Efek Sampingan Umum Booster Shots

Pfizer Vs. Moderna: Perbandingan Efek Sampingan Umum Booster Shots (2022)

Efek samping umum saka boosters Pfizer lan Moderna meh padha, adhedhasar uji klinis

Tembakan Booster COVID-19 Pfizer Efektif Paling Ora 9-10 Wulan: Sinau

Tembakan Booster COVID-19 Pfizer Efektif Paling Ora 9-10 Wulan: Sinau (2022)

Data awal saka riset Israel nuduhake yen tembakan booster ngasilake luwih akeh antibodi sing cukup kanggo menehi perlindungan paling ora 9 nganti 10 wulan

Apa Booster Vaksin COVID-19 Paling Apik Kanggo Panampa Janssen?

Apa Booster Vaksin COVID-19 Paling Apik Kanggo Panampa Janssen? (2022)

Ana bukti manawa panampa vaksin J&J bakal entuk manfaat luwih saka dosis booster saka Moderna lan Pfizer

Long COVID ing Bocah-bocah: Suwene Suwene?

Long COVID ing Bocah-bocah: Suwene Suwene? (2022)

Long COVID mengaruhi bocah-bocah kaya wong diwasa, nyebabake gejala kasebut nganti pirang-pirang wulan

Pandemi COVID-19 Nambah Kelainan Mangan ing Para Nom-noman

Pandemi COVID-19 Nambah Kelainan Mangan ing Para Nom-noman (2022)

Wektu sing luwih akeh ing media sosial bisa nyebabake wong diwasa enom dadi luwih elek babagan awak

Vaksinasi Vs. Sadurunge Infeksi COVID-19: Endi sing Nyedhiyakake Perlindhungan Luwih?

Vaksinasi Vs. Sadurunge Infeksi COVID-19: Endi sing Nyedhiyakake Perlindhungan Luwih? (2022)

Panaliten anyar nuduhake keuntungan kanggo divaksinasi nglawan COVID-19 tinimbang infeksi sadurunge

28 Yuta Bocah-bocah Dikarepake Mupangat Saka Vaksin Pediatrik Pfizer

28 Yuta Bocah-bocah Dikarepake Mupangat Saka Vaksin Pediatrik Pfizer (2022)

CDC saiki nyaranake nggunakake vaksin COVID-19 Pfizer kanggo bocah umur 5 nganti 11 taun

Gumpalan Getih Ing Otak Ditemokake Ing Panampa Vaksin Janssen: Sinau

Gumpalan Getih Ing Otak Ditemokake Ing Panampa Vaksin Janssen: Sinau (2022)

Peneliti nemokake manawa wong sing entuk vaksin Johnson & Johnson luwih cenderung ngalami gumpalan getih ing otak

Kita Bisa Mbutuhake Tembakan Booster COVID-19 Tahunan, ujare Kursi Moderna

Kita Bisa Mbutuhake Tembakan Booster COVID-19 Tahunan, ujare Kursi Moderna (2022)

Co-founder lan ketua Moderna Noubar Afeyan mikir yen ana perlu kanggo boosters COVID-19 taunan ing tengah pandemik

Wong tuwa sing wis divaksinasi kanthi risiko luwih dhuwur kena penyakit COVID-19 sing abot: laporan

Wong tuwa sing wis divaksinasi kanthi risiko luwih dhuwur kena penyakit COVID-19 sing abot: laporan (2022)

Ana faktor tartamtu sing bisa ditindakake nalika nerangake kekebalan wong tuwa marang penyakit kayata COVID-19

Ya, Kita Kudu Njaga Kebiasaan Cuci Tangan sing Luwih Sehat sing Dibangun Nalika Wiwit Pandemi

Ya, Kita Kudu Njaga Kebiasaan Cuci Tangan sing Luwih Sehat sing Dibangun Nalika Wiwit Pandemi (2022)

Cuci tangan minangka cara sing gampang lan efektif kanggo nyuda panyebaran penyakit

Bukti Nuduhake Yen, Ya, Topeng Nyegah COVID-19 - Lan Topeng Bedah Dadi Cara

Bukti Nuduhake Yen, Ya, Topeng Nyegah COVID-19 - Lan Topeng Bedah Dadi Cara (2022)

Apa topeng bisa digunakake? Lan yen mangkono, apa sampeyan kudu njaluk N95, topeng bedah, topeng kain utawa gaiter?

Musim Flu Dipasangake Kanthi COVID-19 Nduwe Ancaman 'Twindemic,' Dadi Kebutuhan Vaksinasi Luwih Mendesak

Musim Flu Dipasangake Kanthi COVID-19 Nduwe Ancaman 'Twindemic,' Dadi Kebutuhan Vaksinasi Luwih Mendesak (2022)

Taun flu sing ala ing ndhuwur pandemi bisa nyebabake masalah kanggo rumah sakit sing wis stres

Ivermectin minangka Obat Ajaib sing Menang Bebungah Nobel - Nanging Ora Kanggo COVID-19

Ivermectin minangka Obat Ajaib sing Menang Bebungah Nobel - Nanging Ora Kanggo COVID-19 (2022)

Nalika ivermectin wiwitane digunakake kanggo ngobati buta kali, nanging uga digunakake kanggo nambani infeksi parasit manungsa liyane

Kapan Moderna, J&J Booster Shots Teka?

Kapan Moderna, J&J Booster Shots Teka? (2022)

Klompok penasihat FDA disetel kanggo rapat babagan dosis tambahan vaksin Moderna lan Janssen minggu iki

Booster Vaksin COVID-19: Sapa sing Layak Kanggo Dosis Katelu Pfizer Saiki?

Booster Vaksin COVID-19: Sapa sing Layak Kanggo Dosis Katelu Pfizer Saiki? (2022)

CDC wis ngeculake pandhuane babagan sapa sing layak kanggo nembak booster COVID-19 saka Pfizer saiki

Ngobati Kanthi Getih: Mundhak lan Mudun Terapi Plasma Konvalesen COVID

Ngobati Kanthi Getih: Mundhak lan Mudun Terapi Plasma Konvalesen COVID (2022)

Ing wiwitan pandemi, para ilmuwan mikir "plasma penyembuhan" bisa uga minangka cara kanggo ngobati COVID-19

Napa CDC Mbusak Pandhuan COVID-19 Kanggo Musim Liburan 2021

Napa CDC Mbusak Pandhuan COVID-19 Kanggo Musim Liburan 2021 (2022)

CDC ngilangi tuntunan COVID-19 kanggo rapat-rapat liburan sawise nyebabake kebingungan ing antarane ahli medis lan masarakat umum

Perokok Ora Nate Dilindungi Saka COVID, Senadyan Apa Sing Diklaim Pasinaon Awal

Perokok Ora Nate Dilindungi Saka COVID, Senadyan Apa Sing Diklaim Pasinaon Awal (2022)

Ing wiwitan pandemik coronavirus, peneliti kesandhung nemokake temuan sing ora dikarepke: ngrokok kayane dilindhungi saka efek paling ala COVID

Apa Wong Sehat sing Mangan Tengen lan Olah Raga Nglewati Vaksin COVID-19?

Apa Wong Sehat sing Mangan Tengen lan Olah Raga Nglewati Vaksin COVID-19? (2022)

Ilmuwan riset lan penggemar fitness nerangake kenapa jawabane ora

Pangobatan Anyar Kanggo COVID-19 Bisa Nyegah Efek Paling Elek Saka Virus

Pangobatan Anyar Kanggo COVID-19 Bisa Nyegah Efek Paling Elek Saka Virus (2022)

Akeh obat-obatan, kalebu obat-obatan sing anyar lan digunakake maneh, saiki bisa diakses ing tengah pandemik COVID-19

Tamba covid19? Pil Iki Bisa Nambani Gejala, Mbantu Pasien Bali menyang 'Urip Normal

Tamba covid19? Pil Iki Bisa Nambani Gejala, Mbantu Pasien Bali menyang 'Urip Normal (2022)

Para ahli saiki ndeleng pil anyar sing bisa nambani pasien COVID-19

Luwih akeh transmisi COVID-19 sing dilaporake ing wilayah Sans School Masking Mandat

Luwih akeh transmisi COVID-19 sing dilaporake ing wilayah Sans School Masking Mandat (2022)

CDC wis ngrilis telung panaliten anyar sing nuduhake kenaikan kasus COVID-19 ing papan sing ora dibutuhake topeng sekolah

Apa Panutup Rai Kain Cukup Kanggo Nyegah Infeksi Varian Delta COVID-19?

Apa Panutup Rai Kain Cukup Kanggo Nyegah Infeksi Varian Delta COVID-19? (2022)

Ana debat sing terus-terusan babagan jinis topeng rai sing kudu dianggo ing papan umum ing tengah wabah varian delta

Dokter Sing Nolak Divaksinasi Ngomongake Nglawan Amanat: 'Dheweke Nggawe Luwih Cilaka tinimbang Apik

Dokter Sing Nolak Divaksinasi Ngomongake Nglawan Amanat: 'Dheweke Nggawe Luwih Cilaka tinimbang Apik (2022)

Dokter ing Santa Barbara County wis ngomong babagan vaksinasi wajib ing antarane para pekerja kesehatan, ujar manawa prentah kasebut luwih mbebayani tinimbang sing apik

Kapan Kita Bisa Nyana Vaksin COVID-19 Kanggo Bocah-bocah Ing Umur 12?

Kapan Kita Bisa Nyana Vaksin COVID-19 Kanggo Bocah-bocah Ing Umur 12? (2022)

FDA bisa enggal menehi wewenang vaksin COVID-19 kanggo bocah cilik, miturut para ahli

Panaliten Nemokake Transmisi COVID-19 sing Dhuwur Ing Antarane Wong sing Divaksinasi

Panaliten Nemokake Transmisi COVID-19 sing Dhuwur Ing Antarane Wong sing Divaksinasi (2022)

Panaliten anyar nuduhake kepiye coronavirus novel isih bisa nyebabake transmisi dhuwur ing antarane wong sing divaksinasi

COVID-19 Dijuluki Wabah 'Paling Mati' Ing Amerika Sawise Ngluwihi Fatalitas Influenza 1918

COVID-19 Dijuluki Wabah 'Paling Mati' Ing Amerika Sawise Ngluwihi Fatalitas Influenza 1918 (2022)

Pandemi COVID-19 wis resmi ngluwihi korban jiwa saka wabah flu 1918 ing Amerika, dadi krisis kesehatan paling agawe negara sing diadhepi ing sejarah pungkasan

Kepiye carane bocah-bocah mlaku ing tengah gelombang Delta?

Kepiye carane bocah-bocah mlaku ing tengah gelombang Delta? (2022)

Sanajan luwih akeh bocah lara COVID-19, tiwas saka klompok umur iki isih ana bagean cilik dibandhingake persentase sakabèhé nalika saben wong dianggep