Urip Sehat 2022, May

5 Latihan Sederhana sing Bisa Ngowahi Bentuk Awak Sampeyan kanthi Cepet

5 Latihan Sederhana sing Bisa Ngowahi Bentuk Awak Sampeyan kanthi Cepet (2022)

Manungsa urip kanthi gaya urip sing luwih sedentary tinimbang sadurunge ing sejarah. Mbokmenawa amarga wong-wong nglampahi akeh wektu lungguh ing ngarep komputer lan nyopir ing kendharaan saben dina. Akibaté, wong ora duwe alesan banget kanggo mindhah awak kajaba padha nggawe ekstra

Kasus Nggawe Pilihan Panganan Sayuran Saestu "Dikarepake"

Kasus Nggawe Pilihan Panganan Sayuran Saestu "Dikarepake" (2022)

Owah-owahan saka dadi karnivora / omnivora dadi vegetarian - utawa vegan - kanggo sawetara minangka 'konversi. kale

Gangguan Pangrungu sing Ora Diobati Disambungake Mudhun ing Kesehatan Otak

Gangguan Pangrungu sing Ora Diobati Disambungake Mudhun ing Kesehatan Otak (2022)

Akeh wong bakal tumindak luwih cepet yen ngerti yen gangguan pendengaran ngluwihi kupinge. Saiki disambung karo sawetara masalah kesehatan sing cukup serius kanthi konsekuensi utama - penurunan fungsi otak

Met Gala 2021 Dadi Vegan: Mangkene Diet Iki Sehat

Met Gala 2021 Dadi Vegan: Mangkene Diet Iki Sehat (2022)

Met Gala bakal dadi vegan taun iki. Mangkene sampeyan kudu ngerti babagan diet adhedhasar tanduran iki

Apa Botol Larq Worth It? Kita mangsuli 5 Pitakonan Paling Apik Babagan Botol Ngresiki Diri

Apa Botol Larq Worth It? Kita mangsuli 5 Pitakonan Paling Apik Babagan Botol Ngresiki Diri (2022)

Botol banyu sing bisa digunakake maneh wis dadi populer. Iki minangka cara sing trep kanggo njaga kelembapan lan uga apik kanggo lingkungan. Sing paling apik yaiku LARQ, merek populer botol banyu sing bisa digunakake maneh

Pisau Cukur Paling Apik Kanggo Pria 2021: Kanggo Jenggot, Dada, Manscaping & Liyane

Pisau Cukur Paling Apik Kanggo Pria 2021: Kanggo Jenggot, Dada, Manscaping & Liyane (2022)

Wong modern iku wong manscaping, kanggo nulungi sampeyan, iki minangka rekomendasi kanggo cukur sing paling apik kanggo pria

Produk Perawatan Kulit Paling Apik 2021: Gawe Barang Rutin Perawatan Kulit Sampeyan Adhedhasar DNA Sampeyan

Produk Perawatan Kulit Paling Apik 2021: Gawe Barang Rutin Perawatan Kulit Sampeyan Adhedhasar DNA Sampeyan (2022)

Mikir ngganti rutinitas kaendahan? Ing ngisor iki sawetara tips perawatan kulit sing efektif uga kepiye PROVEN Skincare, garis perawatan kulit adhedhasar DNA, bisa mbantu sampeyan entuk asil sing dikarepake

Apa CBD Apik Kanggo Kulit Sampeyan? Antioksidan Bisa Mbantu Ngatasi Kukul, Eksim lan Psoriasis

Apa CBD Apik Kanggo Kulit Sampeyan? Antioksidan Bisa Mbantu Ngatasi Kukul, Eksim lan Psoriasis (2022)

Cannabidiol (CBD) minangka zat sing ditemokake ing tanduran ganja. Ana macem-macem keuntungan kesehatan CBD kayata nambani lan nyuda kahanan kulit kaya kukul, eksim lan psoriasis

Isi Ulang Awak Kanthi Bubuk Elektrolit Dr. Berg

Isi Ulang Awak Kanthi Bubuk Elektrolit Dr. Berg (2022)

Mangkene sampeyan kudu ngerti babagan carane elektrolit mbantu awak lan ngapa sampeyan kudu nyoba Bubuk Elektrolit Dr

Latihan Yoga Paling Apik Kanggo Mundhut Bobot Kanggo Tandha Dina Yoga Internasional 2021

Latihan Yoga Paling Apik Kanggo Mundhut Bobot Kanggo Tandha Dina Yoga Internasional 2021 (2022)

Yoga biasane digandhengake karo calming pikiran, nanging ana liyane saka iku. Yen ditindakake kanthi disiplin lan dedikasi, yoga uga bisa mbantu ngilangi bobot lan tetep fit. Kapan wektu sing luwih apik kanggo nyoba yoga tinimbang ing Dina Yoga Internasional 2021?

Rencana Diet Keto Ultimate Kanggo Pamula: Apa, Ngendi, Cara Miwiti Bobot Cepet

Rencana Diet Keto Ultimate Kanggo Pamula: Apa, Ngendi, Cara Miwiti Bobot Cepet (2022)

Penasaran karo diet ketogenik? Mangkene sampeyan kudu ngerti babagan apa sing kudu dipangan lan suplemen sing bisa mbantu

Pemutihan Gigi Ing Omah: Apa Arang Mutihake Gigi & Produk Sampeyan Bisa Tuku Online

Pemutihan Gigi Ing Omah: Apa Arang Mutihake Gigi & Produk Sampeyan Bisa Tuku Online (2022)

Apa sampeyan sadar babagan untu? Entuk eseman sing sampurna karo produk pemutih untu sing diisi arang iki

13 Manfaat Kopi kanggo Kesehatan sing Bakal Ngagetake Sampeyan: Napa Kafein Apik Kanggo Sampeyan

13 Manfaat Kopi kanggo Kesehatan sing Bakal Ngagetake Sampeyan: Napa Kafein Apik Kanggo Sampeyan (2022)

Kowe seneng kopi? Mangkene 13 keuntungan kesehatan sing bakal nggawe sampeyan luwih seneng ngombe minuman favorit

Kepiye Diet Basis Tanduran Bisa Mbantu Nyegah COVID-19 Sabanjure

Kepiye Diet Basis Tanduran Bisa Mbantu Nyegah COVID-19 Sabanjure (2022)

Akeh wong Kanada sing wis ngerti babagan keuntungan saka diet adhedhasar tanduran. Nindakake tugas sing luwih apik kanggo ndhukung wong-wong sing wis nyoba ngganti diet bisa dadi pendekatan sing efektif kanggo kabijakan pemerintah

Papat Manfaat Ngrangkul Kanggo Kesehatan Lan Napa Rasane Apik banget

Papat Manfaat Ngrangkul Kanggo Kesehatan Lan Napa Rasane Apik banget (2022)

Alasan rangkulan krasa apik ana hubungane karo indra kita

6 Alasan Kenapa Kentang Apik Kanggo Sampeyan

6 Alasan Kenapa Kentang Apik Kanggo Sampeyan (2022)

Kentang asor wis diwenehi rap ala. Apa sing biyen dadi panganan murah ing pirang-pirang negara, nanging ing taun-taun pungkasan, panganan "ora sehat" sing paling apik dihindari

Mangkene Apa Afrika Kidul Kudu Nglarang Penjualan Minuman Gula Ing Sekolah

Mangkene Apa Afrika Kidul Kudu Nglarang Penjualan Minuman Gula Ing Sekolah (2022)

Obesitas bocah minangka masalah serius lan tuwuh ing Afrika Kidul. Luwih saka 13% bocah sing lemu utawa kabotan

Apa Sampeyan Perlu Ngombe Banyu 8 Gelas Sedina? Ilmuwan Latihan Nerangake Napa Ginjel Sampeyan Ngomong 'Ora

Apa Sampeyan Perlu Ngombe Banyu 8 Gelas Sedina? Ilmuwan Latihan Nerangake Napa Ginjel Sampeyan Ngomong 'Ora (2022)

Ora kanggo njeblug botol banyu sapa wae, nanging wong sing sehat bisa mati amarga ngombe banyu sing akeh banget

Pira Kakehan Turu sing Sampeyan Butuhake?

Pira Kakehan Turu sing Sampeyan Butuhake? (2022)

Turu mbantu sampeyan sinau, tuwuh lan berkembang, lan kabeh proses kasebut butuh wektu

Industri Fitness, Wis Ganti, Bisa Morph Malah Luwih

Industri Fitness, Wis Ganti, Bisa Morph Malah Luwih (2022)

Kasunyatane, pandemi wis ngganti cara wong Amerika tetep fit. Loro veteran industri rinci babagan carane industri lan teknologi modern nggawa pengalaman gym / pelatih menyang ruang tamu Amerika

Napa Kita Ora Ngantuk ing Amerika

Napa Kita Ora Ngantuk ing Amerika (2022)

Thanks kanggo Amerisleep, kita ngerti kenapa karakter Tom Hanks minangka "Sleepless in Seattle" - dheweke ngalami sindrom sirah sing njeblug

Kecanduan Smartphone Bisa Ngrusak Turu

Kecanduan Smartphone Bisa Ngrusak Turu (2022)

Panaliten anyar sing diterbitake ing Frontiers of Psychiatry nguatake studi lawas sing ujar kecanduan smartphone bisa ngrusak turu

Kanggo Milih Kontrol Lair sing Tengen, Ngerti Dhewe

Kanggo Milih Kontrol Lair sing Tengen, Ngerti Dhewe (2022)

Yen sampeyan pengin kontrol lair dadi efektif, banjur priksa manawa pilihan sampeyan realistis lan layak

Pembohong ing Aisle Suplemen: Latihan, Label Mundhut Bobot Aja Ngomong Kabeh

Pembohong ing Aisle Suplemen: Latihan, Label Mundhut Bobot Aja Ngomong Kabeh (2022)

Around 15% saka Amerika wis nyoba tambahan bobot mundhut. Suplemen ora dianakake kanthi standar sing padha karo obat-obatan babagan pengawasan peraturan, tegese konsumen ora mesthi entuk apa sing dijanjekake ing label kasebut

Sikat Gigi Sampeyan Cedhak Toilet? Ayo Dipikir maneh Kedekatan, Mangga

Sikat Gigi Sampeyan Cedhak Toilet? Ayo Dipikir maneh Kedekatan, Mangga (2022)

Yen sampeyan ora ngati-ati babagan ngresiki lan nyimpen sikat, mesthine sampeyan wis nyebar luwih akeh tinimbang odol ing untu

Kabersihan Wanita: Tansah Rutinitas Sampeyan Gampang

Kabersihan Wanita: Tansah Rutinitas Sampeyan Gampang (2022)

Setengah saka kabeh wong Amerika, 50,8%, duwe vulva. Kaya umume bagean anatomi manungsa, mbutuhake sawetara perawatan, nanging jinis apa, lan pira, bisa dadi pitakonan sing kontroversial

Dina Minggu, Elingi Mawar, lan Proteksi STD

Dina Minggu, Elingi Mawar, lan Proteksi STD (2022)

Ing taun 1978, para siswa sing nekani kampus Berkeley ing Universitas California mutusake Dina Valentine kudu ditindakake, lan Dina Kondom, luwih tepate, Minggu Kondom, kudu ditindakake. Ing taun-taun sabanjure, sasi Februari dadi Wulan Kondom Nasional. Titik: kanggo ningkataké jinis luwih aman liwat

Tanduran Umum Nandhang Kanker Langka

Tanduran Umum Nandhang Kanker Langka (2022)

Q BioMed wis nampa Penetapan Obat Orphan saka FDA kanggo ngembangake obat kanker ati sing unik adhedhasar ekstrak godhong saka S. nigrum Linn

Kabar Apik Saiki, lan Mungkin Mengko, kanggo Pasien HIV

Kabar Apik Saiki, lan Mungkin Mengko, kanggo Pasien HIV (2022)

Loro perawatan HIV anyar duwe janji gedhe: siji ngganti gunung pil saben dina, lan liyane sing bisa nyebabake nyegah penyakit

Tartar Sauce Dielingi kanggo Spoilage

Tartar Sauce Dielingi kanggo Spoilage (2022)

Iwak mambu ora mung siji-sijine sing kudu kuwatir babagan rotting saiki, amarga FDA ngumumake penarikan saus tartar sukarela saka House-Autry Mills, Inc

Mburu Link Antarane Video Game lan Obesitas Anak

Mburu Link Antarane Video Game lan Obesitas Anak (2022)

Anak-anak sing mlaku-mlaku ngobong energi lan cenderung tetep kurus, dene sing luwih seneng lungguh nalika dolanan video utawa nonton televisi cenderung ngelawan. Apa panggunaan video game sing saya tambah akeh?

Getih Bisa Nahan Kunci kanggo Diagnosa Tahap Awal AD

Getih Bisa Nahan Kunci kanggo Diagnosa Tahap Awal AD (2022)

Riset anyar nuduhake tes laboratorium anyar bisa mbantu diagnosa Penyakit Alzheimer kanthi cepet lan gampang

Sinau Tautan Amerika Hispanik, Pilihan Diet kanggo Resiko Asma

Sinau Tautan Amerika Hispanik, Pilihan Diet kanggo Resiko Asma (2022)

Kanggo mayuta-yuta wong Amerika sing nandhang asma, masalah ambegan minangka risiko saben dinane. Hispanik-Amerika luwih cenderung nandhang asma tinimbang klompok Amerika liyane, lan para peneliti wis nyoba nemokake alasan kenapa

Lompat Tali Nggunakake Download Aplikasi Gratis

Lompat Tali Nggunakake Download Aplikasi Gratis (2022)

Yen sampeyan nggoleki cara sing nyenengake kanggo nambah kegiatan fisik ing taun anyar, aja goleki luwih saka Nintendo Switch. Tim pangembang cilik ing Nintendo nggawe Jump Rope Challenge minangka proyek pet kanggo nambah kabugaran ing rutinitas, lan saiki dadi download gratis ing Nintendo Switch

New Dietary Guidelines Shift Focus, Garner Criticism

New Dietary Guidelines Shift Focus, Garner Criticism (2022)

Apa lan carane sampeyan kudu mangan? Ana pedoman anyar

Dadi Vegan Bener Bisa Ngapikake Kesehatan Sampeyan

Dadi Vegan Bener Bisa Ngapikake Kesehatan Sampeyan (2022)

Panaliten anyar wis ngubungake manfaat kesehatan sing signifikan karo diet vegan sing nyata

Kanca paling apik kanggo wong, tamba kanggo kasepen

Kanca paling apik kanggo wong, tamba kanggo kasepen (2022)

Kanca kewan bisa dadi kunci kesehatan mental sing apik sajrone Covid

Efek Long, Langgeng saka Kandhutan lan Lair

Efek Long, Langgeng saka Kandhutan lan Lair (2022)

Kandhutan lan lair ninggalake luwih saka stretch marks; iku umur wong wadon

Ngangkat Veil ing Rekam Pasien

Ngangkat Veil ing Rekam Pasien (2022)

Undhang-undhang Cures Abad kaping 21 nggampangake pasien ngakses lan ngirim cathetan