Obat 2022, May

Cara Kerja Digital PCR

Cara Kerja Digital PCR (2022)

Ana akeh sing kudu dingerteni nalika ngrembug babagan reaksi polimerase digital

Senadyan Pot's Tambah Legitimasi, Penerimaan Apa wae nanging Konsisten

Senadyan Pot's Tambah Legitimasi, Penerimaan Apa wae nanging Konsisten (2022)

15 negara wis legalized mariyuana rekreasi, nanging ing sawetara panggonan, iku isih alon

Minangka Overdosis saka Opioid Mudhun, Sing saka Meth Rise

Minangka Overdosis saka Opioid Mudhun, Sing saka Meth Rise (2022)

Ing panaliten sing diterbitake dening JAMA Psychiatry methamphetamine overdosis pati mundhak dramatis sajrone wolung taun saka 2011-2018

FDA Nyetujoni Generik Pisanan kanggo Glukagon

FDA Nyetujoni Generik Pisanan kanggo Glukagon (2022)

Nganti saiki, wong-wong sing nandhang diabetes sing tingkat glukosa getih mudhun nganti tingkat mbebayani ora duwe pilihan kajaba mbayar rega merek kanggo glukagon

FDA Wars Against Tuku ED Tainted, Bobot Mundhut Produk

FDA Wars Against Tuku ED Tainted, Bobot Mundhut Produk (2022)

FDA lunga blanja online lan nemokake manawa akeh produk nambah lan bobote lanang kalebu bahan sing mbebayani sing ora ana ing label kasebut

Campuran Obat Nimbulake Pangeling

Campuran Obat Nimbulake Pangeling (2022)

Kesalahan ing pabrik kemasan obat nyebabake Viagra lan antidepresan. sapisan digunakake kanggo disfungsi ereksi, kanggo dicampur

Pangguna CBD, Nyopir Mesthi Oke: Sinau

Pangguna CBD, Nyopir Mesthi Oke: Sinau (2022)

Apa ngrokok CBD bisa mengaruhi nyopir wong liya? Panaliten anyar iki duwe jawaban sing nggumunake

Ing sisih kidul wates, ganja bakal dadi sah

Ing sisih kidul wates, ganja bakal dadi sah (2022)

Mariyuana rekreasi wis siap dadi legal ing Meksiko lan decriminalized dening US House. Apa tegese iki?

Mripat abang? Sing Pamilik Bisa Gunakake Jarum Reged

Mripat abang? Sing Pamilik Bisa Gunakake Jarum Reged (2022)

Epidemi opioid ing Amerika Serikat kudu njaluk dokter mata takon pasien, golek perawatan mata abang lan radhang, babagan panggunaan obat kasebut

Napa Obat-obatan Iki Nduwe Mripat FDA

Napa Obat-obatan Iki Nduwe Mripat FDA (2022)

Wong sing nandhang diabetes lan refluks asam: Cukup ngerti apa sing bisa ditindakake obat-obatan sampeyan, saliyane nambani kondisi sampeyan

Nangani Pot (Kabijakan) ing Administrasi Biden

Nangani Pot (Kabijakan) ing Administrasi Biden (2022)

Ilegal ganja bisa uga diganti ing Administrasi Biden

Sawise Vilified, Pot Dadi (Gasp!) Mainstream

Sawise Vilified, Pot Dadi (Gasp!) Mainstream (2022)

Ganja wis mbuktekake awake dhewe sajrone pandemi minangka industri sing berkembang, bisa uga penting

Sawetara Wong tuwa menehi resep obat sing ora cocog kanggo dheweke

Sawetara Wong tuwa menehi resep obat sing ora cocog kanggo dheweke (2022)

Nalika kita tuwa, kita bisa uga kudu njupuk obat-obatan liyane kanggo ngatasi masalah medis. Nanging penting kanggo ngerti apa sing sampeyan gunakake - lan ngapa

Uji Coba Obat ALS Anyar Nawakake Pangarep-arep Keluarga

Uji Coba Obat ALS Anyar Nawakake Pangarep-arep Keluarga (2022)

Obat eksperimental sing bubar ditampilake kanggo alon kemajuan ALS bisa uga duweni potensi kanggo ndawakake urip pasien

Model Pengujian Anyar Bisa Nyuda Pati Overdosis Opioid

Model Pengujian Anyar Bisa Nyuda Pati Overdosis Opioid (2022)

Institut Kesehatan Nasional ngumumake inisiatif anyar kanggo nglawan gangguan panggunaan opioid (OUD)

Calon VP Spar babagan Perawatan Kesehatan Sajrone Debat

Calon VP Spar babagan Perawatan Kesehatan Sajrone Debat (2022)

Perawatan kesehatan minangka salah sawijining topik sing ora disepakati loro calon wakil presiden

3 Alasan Sampeyan Bisa Mbutuhake Apotek Compounding

3 Alasan Sampeyan Bisa Mbutuhake Apotek Compounding (2022)

Ing sawijining dina, sampeyan bisa uga mbutuhake apotek gabungan kanggo ngisi resep. Apotek iki ora kaya Walgreens lokal; kene kok

FDA Saiki Mbutuhake Label "Kotak Peringatan" kanggo Benzodiazepin

FDA Saiki Mbutuhake Label "Kotak Peringatan" kanggo Benzodiazepin (2022)

FDA mbutuhake label "peringatan kothak" kanggo obat benzodiazepine, kayata obat resep Ativan, Xanax, Klonopin, Librium lan Valium

Safety Narkoba: Priksa kaping pindho Resep Panjenengan

Safety Narkoba: Priksa kaping pindho Resep Panjenengan (2022)

Maca resep ora mbutuhake kekuwatan gaib, sanajan kaya ngono yen sampeyan wis nyoba maca

Dokter bisa uga menehi resep Steroid Oral kanggo Asma

Dokter bisa uga menehi resep Steroid Oral kanggo Asma (2022)

Nalika kursus steroid cendhak bisa efektif kanggo nambani panandhang asma, panaliten anyar nuduhake luwih saka 25% pasien asma wis diwenehi dosis tablet steroid sing mbebayani

More Seniors Njelajah nggunakake ganja

More Seniors Njelajah nggunakake ganja (2022)

Ganja nggunakake babagan kabeh umur, kalebu wong tuwa. Nanging luwih kerep digunakake kanggo tujuan obat

Nganyari babagan Uji Coba Vaksin Ngaso AstraZeneca

Nganyari babagan Uji Coba Vaksin Ngaso AstraZeneca (2022)

Perusahaan farmasi terkemuka AstraZeneca wis ngaso nyoba vaksin COVID-19 amarga ana kemungkinan kasus mielitis transversal

Sing Antihistamin-Ngambil Wani ing TikTok Iku Mateni

Sing Antihistamin-Ngambil Wani ing TikTok Iku Mateni (2022)

Laporan remaja sing njupuk Benadryl kanggo rekreasi wis kuwatir karo dokter lan wong tuwa

Sinau: Skrip Opioid Banget Kuat, Kecanduan Resiko

Sinau: Skrip Opioid Banget Kuat, Kecanduan Resiko (2022)

Peneliti Universitas Pennsylvania nyumurupi meh 100,000 pasien ing saindenging negoro sing ngalami operasi lutut antarane 2015 lan 2019. Penyebut umum: kekuatan resep rata-rata dhuwur banget, sing nyebabake pasien ngalami overdosis

Senadyan Krisis Opioid, Kakehan Resep Isih Diwenehake

Senadyan Krisis Opioid, Kakehan Resep Isih Diwenehake (2022)

Senadyan protes amarga akeh wong sing ketagihan kanggo opioid resep, isih akeh sing diwenehake - ing dosis sing dhuwur banget lan suwe banget

Malah Siji Toke Kakehan Kanggo Wanita Ngandhut

Malah Siji Toke Kakehan Kanggo Wanita Ngandhut (2022)

Mikir kaping pindho sadurunge njupuk toke yen sampeyan lagi ngandhut. Bisa uga mengaruhi bayi luwih saka sing sampeyan pikirake

Obat Non-Onkologi Sing Ngagetake Bisa Mateni Sel Kanker

Obat Non-Onkologi Sing Ngagetake Bisa Mateni Sel Kanker (2022)

Panaliten nemokake obat-obatan sing bisa efektif nglawan kanker

FDA Ngelingake Obat Mundhut Bobot Belviq Bisa Nambah Risiko Kanker

FDA Ngelingake Obat Mundhut Bobot Belviq Bisa Nambah Risiko Kanker (2022)

FDA ngelingake obat sing nglawan obesitas, Belviq, bisa uga ana gandhengane karo risiko kanker

Mupangat Kesehatan Kratom lan Bebaya Bisa

Mupangat Kesehatan Kratom lan Bebaya Bisa (2022)

Pasinaon kewan nuduhake yen kratom bisa dadi pereda nyeri sing efektif

Full Spectrum CBD, Broad Spectrum CBD lan CBD Isolate: Napa Penting

Full Spectrum CBD, Broad Spectrum CBD lan CBD Isolate: Napa Penting (2022)

Nalika blanja kanggo solusi minyak CBD sing tepat, sampeyan bakal nemokake telung istilah sing beda-beda kanthi makna sing beda: CBD spektrum lengkap, CBD spektrum luas lan isolasi CBD. Apa tegese saben istilah kasebut? Lan endi sing kudu sampeyan gunakake kanggo entuk manfaat saka minyak CBD?

Penguin CBD Review + Kode Kupon

Penguin CBD Review + Kode Kupon (2022)

Ing review iki, kita ndeleng Penguin CBD, pasuryan anyar ing pasar CBD sing adol lenga, kapsul, krim, lan permen karet

Jumlah Pati Saka Kokain Mundhak Nganti Tingkat Ngagetake Ing AS

Jumlah Pati Saka Kokain Mundhak Nganti Tingkat Ngagetake Ing AS (2022)

Jumlah pati ing Amerika Serikat saka kokain, fentanyl lan kokain sing digabungake karo fentanyl mundhak nganti dhuwur

Wong Amerika Luwih Kasengsem Ing CBD Tinimbang Sadurunge

Wong Amerika Luwih Kasengsem Ing CBD Tinimbang Sadurunge (2022)

Industri CBD ing AS saya suwe saya maju amarga wong-wong Amerika nggunakake sifat-sifat CBD sing mateni lara

Obat iki bisa nylametake nyawane wong sing lara sirah

Obat iki bisa nylametake nyawane wong sing lara sirah (2022)

Mesthine ana panggunaan obat TXA sing luwih akeh kanggo nambani TBI entheng nganti moderat

Akun Ganja Medis Kanggo Setengah Dianggo Ing AS

Akun Ganja Medis Kanggo Setengah Dianggo Ing AS (2022)

Lima saka 10 wong Amerika saiki nggunakake mariyuana kanggo mupangat medis lan ora dadi dhuwur

Ganja Lan Kecerdasan Buatan Iku Mitra Alami

Ganja Lan Kecerdasan Buatan Iku Mitra Alami (2022)

Nggunakake AI bisa mbantu petani ganja nambah produktivitas lan bathi

Ganja Lan Efek Ing Wutah Otot

Ganja Lan Efek Ing Wutah Otot (2022)

Ganja mbantu njaga tingkat testosteron sing mbangun massa otot

Kratom: Masalah Nyata Kanthi Obat Botanical Iki

Kratom: Masalah Nyata Kanthi Obat Botanical Iki (2022)

Kratom ana ing verge kang begalan dening pamaréntah AS

Obat Overdosis-Reversing Disambungake Kanggo Nyelehake Pati Overdosis AS

Obat Overdosis-Reversing Disambungake Kanggo Nyelehake Pati Overdosis AS (2022)

Naloxone terus nylametake nyawa wong sing overdosis obat opioid ing AS

Pasar Ganja AS Ditemokake Tekan $41B Ing 2025

Pasar Ganja AS Ditemokake Tekan $41B Ing 2025 (2022)

Pasar ganja ing AS nuduhake pratandha tuwuhing gedhe