Kesehatan Mental 2022, May

Gejala lan Perawatan PTSD: 6 Cara Kanggo Mulihake Trauma Ing Dina Kesadaran PTSD Nasional

Gejala lan Perawatan PTSD: 6 Cara Kanggo Mulihake Trauma Ing Dina Kesadaran PTSD Nasional (2022)

Dina Kesadaran PTSD Nasional iki, sinau enem cara sing bisa mbantu sampeyan pulih lan urip maneh

Nggolek Konseling Online Kanggo Depresi lan Kuatir? Serebral Iku Jawaban

Nggolek Konseling Online Kanggo Depresi lan Kuatir? Serebral Iku Jawaban (2022)

Nggolek layanan konseling online kanggo mbantu masalah sing gegandhengan karo kesehatan mental? Mangkene carane Cerebral bisa mbantu sampeyan dadi luwih apik

A G.R.E.A.T. Cara Ngatasi Stress

A G.R.E.A.T. Cara Ngatasi Stress (2022)

Sanajan luwih akeh wong sing divaksinasi nglawan koronavirus, ngidini pangarep-arep bisa ndeleng ing cakrawala supaya kabeh rumangsa kuwatir, kuwatir lan stres ora ilang

Ganti Jam Panjenengan; Tetep Ngerti Kesehatan Sampeyan

Ganti Jam Panjenengan; Tetep Ngerti Kesehatan Sampeyan (2022)

Yen wong-wong katon rada asin ing dina Minggu, bisa uga amarga sadurunge nyedhak menyang Daylight Savings Time (DST) wis entuk biaya luwih saka mung siji jam turu

PTSD Disebabake Pandemi: Nambani Krisis Kesehatan Sabanjure

PTSD Disebabake Pandemi: Nambani Krisis Kesehatan Sabanjure (2022)

Kejabi efek jangka panjang saka Covid-19 ing awak, tambah akeh pangenalan babagan pengaruh psikologis sing ditindakake Covid-19 ing komunitas umume, lan tambah prihatin babagan efek sing terus-terusan ing psyche

Nalika Dokter Nglanggar Sumpah Hippocratic, kanthi Bunuh Diri

Nalika Dokter Nglanggar Sumpah Hippocratic, kanthi Bunuh Diri (2022)

Ing 20 taun kepungkur, tingkat bunuh diri ing AS ing antarane umur 16 nganti 64 taun wis mundhak 40%. Sing didhelikake ing persentase kasebut yaiku bunuh diri dokter - sing wis rampung

Yen sampeyan melu kekerasan politik, dadi luwih gampang ditindakake maneh' - pakar babagan kekerasan politik nggambarake acara ing Capitol

Yen sampeyan melu kekerasan politik, dadi luwih gampang ditindakake maneh' - pakar babagan kekerasan politik nggambarake acara ing Capitol (2022)

Yen sampeyan melu kekerasan politik, dadi luwih gampang ditindakake maneh' - pakar babagan kekerasan politik nggambarake acara ing Capitol

Ora Ana maneh Numpak Pesawat Gratis kanggo Kewan Dhukungan Emosional

Ora Ana maneh Numpak Pesawat Gratis kanggo Kewan Dhukungan Emosional (2022)

Kewan Dhukungan Emosional wis ilang hak istimewa ing aturan anyar saka Departemen Perhubungan

Populisme Erupts Nalika Wong Rumangsa Pedhot lan Ora Dihormati

Populisme Erupts Nalika Wong Rumangsa Pedhot lan Ora Dihormati (2022)

Masyarakat Amérika wis riven mudhun tengah. Ing pemilu presiden 2020, akeh wong sing teka ing jajak pendapat kanggo milih nglawan calon liyane tinimbang kanthi semangat ndhukung sing entuk suara. Nalika polarisasi sing kuat iki pancen Amerika, lair saka rong partai sing kuwat

NIH Nggoleki Input babagan Tren Bunuh Diri Ing Pemuda Ireng

NIH Nggoleki Input babagan Tren Bunuh Diri Ing Pemuda Ireng (2022)

Bunuh diri minangka panyebab kematian paling dhuwur nomer loro ing remaja; meh 1 saka 5 cah enom nganggep lampus, lan luwih saka 1 saka 10 nggawe rencana. Kanggo nom-noman ireng, gagasan-gagasan kasebut saya tambah akeh tumindak

Akeh bali nglarani: Nanggulangi karo peparingé crummy

Akeh bali nglarani: Nanggulangi karo peparingé crummy (2022)

Menehi hadiah sing nglarani bisa ngebotake kanca lan wong sing ditresnani karo barang sing ora dikarepake sing bisa diilangi. Apa sebabe hadiah sing ora dikarepake penting, lan apa sing kudu sampeyan lakoni?

Psikologi keadilan: Napa sawetara wong Amerika ora percaya asil pemilihan

Psikologi keadilan: Napa sawetara wong Amerika ora percaya asil pemilihan (2022)

Akeh konflik, kaya balapan presiden 2020 sing ditandingi panas, ana ing babagan asil sing adil. Punika psikologi konco "keadilan."

Kuatir sing digawe Covid; Epidemi ing Nggawe

Kuatir sing digawe Covid; Epidemi ing Nggawe (2022)

Ing tengah pandemik koronavirus, kuatir saya mundhak

Sawetara Saran saka Online dating-Dites

Sawetara Saran saka Online dating-Dites (2022)

Kanggo sing frustasi karo online Free, aturan anyar saka rencana engagement bisa dadi supaya

Apa Sampeyan Luwih Impulsif? Nggunakake Telpon Sampeyan Kakehan?

Apa Sampeyan Luwih Impulsif? Nggunakake Telpon Sampeyan Kakehan? (2022)

Pilihan impulsif didorong dening rong faktor - kontrol dhiri lan kemampuan kanggo mbayangno asil potensial saka prilaku lan akibat ing mangsa ngarep

Naysayers Pandemi Nyemplung menyang Rumah Sakit kanggo Deleng Apa ICU Kebak

Naysayers Pandemi Nyemplung menyang Rumah Sakit kanggo Deleng Apa ICU Kebak (2022)

Rumah sakit Provo, Utah nambah pancegahan keamanan sawise para ahli teori konspirasi nyoba nyolong menyang unit perawatan intensif kanggo ndeleng apa wis kebak

Tresna Media Sosial? Sampeyan Bisa Gulung menyang Masalah

Tresna Media Sosial? Sampeyan Bisa Gulung menyang Masalah (2022)

Kepiye media sosial nggawe sampeyan rumangsa? Panaliten anyar iki nuduhake kepiye feed Facebook sampeyan bisa mengaruhi kesehatan emosional sampeyan

Sing Rush Sampeyan Krungu Lagu Favorit Iku Nyata

Sing Rush Sampeyan Krungu Lagu Favorit Iku Nyata (2022)

Sampeyan ngerti iki, nanging ilmu pengetahuan pengin ngonfirmasi: Ngrungokake musik favorit bisa ngeculake hormon dopamin sing bisa nyenengi kesenengan, sing bisa nggawe hawa adhem

Urip sing dawa lan kerja keras bisa mungkasi demensia

Urip sing dawa lan kerja keras bisa mungkasi demensia (2022)

Tenaga kerja manual bisa nambah risiko ngalami demensia ing salawas-lawase

Paedah Langgeng Sesambetan Guru-Murid

Paedah Langgeng Sesambetan Guru-Murid (2022)

Hubungan positif sing ditetepake ing taun-taun awal bocah bakal entuk manfaat nalika bocah kasebut wis diwasa

Saran Pakar kanggo Ngalahake Stress Dina Pemilu

Saran Pakar kanggo Ngalahake Stress Dina Pemilu (2022)

Ngalami stres, kuatir, utawa kelangan turu sajrone pemilihan? Mangkene carane para ahli ngomong kanggo ngatasi

Kanggo Sawetara, Depresi Postpartum Ora Mung Cobaan Singkat

Kanggo Sawetara, Depresi Postpartum Ora Mung Cobaan Singkat (2022)

Depresi postpartum bisa nganti telung taun, dudu wektu setaun sing biasane ana gandhengane

Screening Online Bisa Ngomong Yen Sampeyan Sedhih utawa Mung Sedhih

Screening Online Bisa Ngomong Yen Sampeyan Sedhih utawa Mung Sedhih (2022)

Saben uwong ngrasa mudhun ing siji wektu utawa liyane - nanging kepiye sampeyan bisa ngerti yen sampeyan lagi ngrasa biru utawa ana sing luwih serius?

Boo! Napa Wong Seneng Film Medeni lan Omah Angker?

Boo! Napa Wong Seneng Film Medeni lan Omah Angker? (2022)

Akeh wong sing kesengsem karo perkara sing medeni - film, omah angker, malah pengalaman kaya nyilem langit. Kok ngono?

Bocah-bocah Autis Gunakake Layanan Kesehatan Nalika Bayi

Bocah-bocah Autis Gunakake Layanan Kesehatan Nalika Bayi (2022)

Anak-anak bayi ing spektrum nggunakake layanan kesehatan loro nganti telu luwih akeh tinimbang rata-rata umur setaun, panliten anyar nemokake

Emosi Pandemi ing saindenging Globe

Emosi Pandemi ing saindenging Globe (2022)

Sacara global, sanajan ana bedane individu, manungsa adaptasi karo pandemi lan golek cara kanggo maju kanthi emosional

Pati Overdosis Kokain ing AS Triple Antarane 2013 lan 2018

Pati Overdosis Kokain ing AS Triple Antarane 2013 lan 2018 (2022)

Ing 2017, wong sing manggon ing AS luwih cenderung mati amarga overdosis obat tinimbang kacilakan mobil

Ora Ana Kaget ing kene: Kita Mbutuhake Bantuan babagan Kesehatan Mental

Ora Ana Kaget ing kene: Kita Mbutuhake Bantuan babagan Kesehatan Mental (2022)

Organisasi Kesehatan Dunia ujar manawa COVID-19 wis ngganggu kesehatan mental

Bocah-bocah Mbutuhake Perawatan Kesehatan Mental, Nanging Ora Diwenehi

Bocah-bocah Mbutuhake Perawatan Kesehatan Mental, Nanging Ora Diwenehi (2022)

Sayange, nalika nerangake kesehatan bocah lan mental, sawetara wong tuwa ora njaluk bantuan sing dibutuhake anak - utawa ora bisa nemokake

Apa sing kita lakoni -- ora karo sapa -- sing nggawe kita nyengir

Apa sing kita lakoni -- ora karo sapa -- sing nggawe kita nyengir (2022)

Riset nemokake kanca lan kulawarga bisa nggawe kita seneng, nanging seneng-seneng uga penting

Musuh nglarani Atimu, Utamane Sawise Serangan Jantung

Musuh nglarani Atimu, Utamane Sawise Serangan Jantung (2022)

Kita ngerti yen nesu lan permusuhan bisa nyebabake stres lan ketegangan ing awak, nanging uga bisa nyebabake efek sing luwih serius. Bisa nambah risiko serangan jantung kaping pindho

Nulungi Bocah Sawise Mati Pet

Nulungi Bocah Sawise Mati Pet (2022)

Sungkowo minangka bagean sing ora bisa dihindari saka tresna marang wong utawa apa wae. Anak-anak sing kelangan kewan butuh dhukungan lan tuntunan supaya bisa ngliwati tahap sing sedhih iki

Pijet 10 Menit Lembut Ningkatake Relaksasi

Pijet 10 Menit Lembut Ningkatake Relaksasi (2022)

Sampeyan ora butuh wektu akeh kanggo entuk manfaat saka pijet. Njupuk 10 lan ngendhokke

Isolasi Virus, Awakening Gangguan Mangan

Isolasi Virus, Awakening Gangguan Mangan (2022)

Strategi sing digunakake kanggo nyuda panyebaran COVID-19 yaiku sing nyebabake gangguan mangan

Nggoleki Aplikasi Telpon kanggo Perawatan Gangguan Mangan

Nggoleki Aplikasi Telpon kanggo Perawatan Gangguan Mangan (2022)

Aplikasi bisa mbantu wanita ing kuliah sing berjuang karo kelainan mangan, utamane yen njaluk bantuan langsung banget angel

Depresi lan Kuatir Tundha Perawatan Medis kanggo Akeh

Depresi lan Kuatir Tundha Perawatan Medis kanggo Akeh (2022)

Beban pandhemen sing saya tambah duwe pengaruh ing kesehatan mental, lan bisa uga nyegah pasien ora mlebu janjian

CBT: Otak Sampeyan Bisa Mbantu Sampeyan Ngrampungake Pain

CBT: Otak Sampeyan Bisa Mbantu Sampeyan Ngrampungake Pain (2022)

Nyeri kronis biasane ora bisa diobati kanthi obat tradisional. Terapi liyane, kayata terapi prilaku kognitif bisa uga luwih sukses

Alat Online Bisa Mbantu Sampeyan Nemokake Aplikasi Kesehatan Mental sing Tengen

Alat Online Bisa Mbantu Sampeyan Nemokake Aplikasi Kesehatan Mental sing Tengen (2022)

Kanthi akeh aplikasi sing ngaku mbantu wong sing duwe kesehatan mental, kepiye sampeyan bisa nemokake sing cocog kanggo sampeyan?

Soda lan Remaja, Combo Bisa Nimbulake Agresi

Soda lan Remaja, Combo Bisa Nimbulake Agresi (2022)

Dikenal yen nalika remaja ngonsumsi soda utawa omben-omben, nambah risiko obesitas lan prediabetes, nanging peneliti ujar manawa wong tuwa uga kudu kuwatir babagan agresi