The Grapevine 2022, May

Aja Ngandelake Minyak Kelapa kanggo Kesehatan Jantung

Aja Ngandelake Minyak Kelapa kanggo Kesehatan Jantung (2022)

Lenga klapa ing pantry sampeyan bisa uga ora sehat kanggo jantung kaya sing sampeyan pikirake. Minyak nabati liyane bisa uga luwih sehat

Vaksinasi HPV kudu diwiwiti nalika umur 9, ujare American Cancer Society

Vaksinasi HPV kudu diwiwiti nalika umur 9, ujare American Cancer Society (2022)

Bocah-bocah sadurunge njupuk vaksin HPV, luwih kuat respon imun, ujare ACS

Pitu Kelelawar Ing Nevada Test Positif Kanggo Rabies

Pitu Kelelawar Ing Nevada Test Positif Kanggo Rabies (2022)

Pitu kelelawar dites positif kanggo rabies ing Clark lan Washoe Counties ing negara bagian Nevada, Laboratorium Penyakit Kewan Departemen Pertanian Nevada dikonfirmasi

Amoeba sing Mangan Otak Kesawang Ing Florida Ing Tengah Pandemi

Amoeba sing Mangan Otak Kesawang Ing Florida Ing Tengah Pandemi (2022)

Miturut warta anyar, negara bagian Florida dikonfirmasi duwe kasus amoeba langka sing bisa ngrusak otak

Sinau Game Kartu Anyar Kanthi Situs Web lan Aplikasi Sepeda

Sinau Game Kartu Anyar Kanthi Situs Web lan Aplikasi Sepeda (2022)

Nggolek sinau kertu game anyar kanggo muter karo kulawarga nalika sampeyan lagi sheltering ing ngarep? Priksa situs web Bicycle kanggo kabeh sing dibutuhake

Dolly Parton Nawakake Sesi Maca Online Mingguan

Dolly Parton Nawakake Sesi Maca Online Mingguan (2022)

Dolly Parton bakal urip ing Facebook saben minggu kanggo maca buku kanggo bocah-bocah sajrone pandemi koronavirus

Tarif Bunuh Diri Antarane Wong Amerika Ora Bakal Munggah, Laporan Diungkapake

Tarif Bunuh Diri Antarane Wong Amerika Ora Bakal Munggah, Laporan Diungkapake (2022)

Tingkat bunuh diri ing Amerika Serikat mundhak nggegirisi 35 persen wiwit taun 1999

Bocah-bocah sing entuk luwih akeh vitamin D duwe ati sing luwih sehat

Bocah-bocah sing entuk luwih akeh vitamin D duwe ati sing luwih sehat (2022)

Anak-anak sing lair kanthi tingkat vitamin D sing kurang duwe risiko 60 persen luwih dhuwur kanggo tekanan darah sistolik sing dhuwur saka umur 6 nganti 18

Amerika Isih Remen Panganan Cepat Saji Kualitas Kurang Terus

Amerika Isih Remen Panganan Cepat Saji Kualitas Kurang Terus (2022)

"Panganan saiki dadi panyebab kesehatan paling gedhe ing negara iki."

Nandur Kembang Iki Kanggo Mbantu Bumble Bees Urip

Nandur Kembang Iki Kanggo Mbantu Bumble Bees Urip (2022)

Panaliten ekstensif ngenali tanduran ing California sing bisa mbantu urip maneh populasi tawon

Napa untu kita sensitif marang rasa lara?

Napa untu kita sensitif marang rasa lara? (2022)

Siji-sijine cara untu kita komunikasi yaiku kanthi nyebabake rasa lara

Bahaya Panggunaan Ponsel: Sinau Anyar Nyuda Masalah

Bahaya Panggunaan Ponsel: Sinau Anyar Nyuda Masalah (2022)

Ciloko sirah lan gulu amarga panggunaan smartphone saya mundhak

Apa Vaksin Wajib?

Apa Vaksin Wajib? (2022)

Baline campak menyang Amerika Serikat nyebabake debat anyar babagan vaksinasi wajib

9 Ing 10 Wong Tuwa Saiki Sambat Babagan Kebiasaan Game Remaja

9 Ing 10 Wong Tuwa Saiki Sambat Babagan Kebiasaan Game Remaja (2022)

Meh kabeh wong tuwa Amerika kuwatir babagan kesehatan fisik lan psikologis anak-anake sing main game video

Ketidaksetaraan Kesehatan' Nyumurupi Wong Sugih Urip Luwih Suwe, Urip Luwih Ora Nyeri

Ketidaksetaraan Kesehatan' Nyumurupi Wong Sugih Urip Luwih Suwe, Urip Luwih Ora Nyeri (2022)

Panaliten anyar negesake manawa wong sugih urip luwih suwe lan ora lara

Umume Wong Tuwa Dilaporake Kakehan Obat Resep

Umume Wong Tuwa Dilaporake Kakehan Obat Resep (2022)

Wong tuwa Amerika nggunakake obat resep sing akeh banget

Wong Kidul minangka Warga AS Paling Aktif Secara Fisik

Wong Kidul minangka Warga AS Paling Aktif Secara Fisik (2022)

Mississippians kudu ngleksanani luwih akeh kanggo nyingkirake label kasebut minangka Negara kanthi penduduk sing paling ora aktif sacara fisik ing Amerika Serikat

Napa North Carolina Nduwe Tingkat STD sing Dhuwur

Napa North Carolina Nduwe Tingkat STD sing Dhuwur (2022)

Kasus STD ing North Carolina mundhak lan kemiskinan sebagian disalahake

BlackRock, Manajer Aset Paling gedhe ing Donya, Dadi Investasi Ijo

BlackRock, Manajer Aset Paling gedhe ing Donya, Dadi Investasi Ijo (2022)

BlackRock nggawe kelestarian lan investasi ijo minangka "standar anyar kanggo investasi."

Layanan Langganan Obesitas Coca-Cola Stokes Obesitas ing antarane Wong enom

Layanan Langganan Obesitas Coca-Cola Stokes Obesitas ing antarane Wong enom (2022)

Coca-Cola ngluncurake program langganan anyar supaya Amerika tetep kecanthol ing omben-omben sing manis

Masalah Polusi Narkoba sing Dibuwang Ngaruhi Donya

Masalah Polusi Narkoba sing Dibuwang Ngaruhi Donya (2022)

Opioid lan obat-obatan liyane bocor menyang segara amarga perawatan banyu limbah sing kurang dening perusahaan farmasi

Punika Teka Kepala Bir Sampurna

Punika Teka Kepala Bir Sampurna (2022)

Para ilmuwan saiki ngerti carane nggawe kepala bir sing sampurna

Wong Tangan Kiwa Ditemokake Dadi Pejuang sing Luwih Apik

Wong Tangan Kiwa Ditemokake Dadi Pejuang sing Luwih Apik (2022)

Pejuang tangan kiwa menang luwih akeh pertarungan tinimbang petinju tangan tengen, miturut riset anyar

Luwih Lemak Perut, Kurang Cairan Intelligence

Luwih Lemak Perut, Kurang Cairan Intelligence (2022)

Kita bisa nambah kecerdasan cairan liwat olahraga lan diet sehat

Dokter Weker 1 Ing 5 Remaja AS Prediabetes

Dokter Weker 1 Ing 5 Remaja AS Prediabetes (2022)

Akeh banget wong enom Amerika sing prediabetes lan iki kuwatir karo panguwasa medis

Pemanis Ponggawa Bisa Melu Nambah Bobot

Pemanis Ponggawa Bisa Melu Nambah Bobot (2022)

Isih durung jelas yen nggunakake pemanis buatan bisa mbebayani kanggo kesehatan

Penyakit sing Gegandhengan karo Polusi Udara Tekan Tol Moneter Ageng ing Keluarga

Penyakit sing Gegandhengan karo Polusi Udara Tekan Tol Moneter Ageng ing Keluarga (2022)

Anak-anak terus nandhang sangsara paling akeh amarga polusi udara sing ora mandheg ing saindenging jagad

Apa Anak Obese Nglakoni Bedah Bobot?

Apa Anak Obese Nglakoni Bedah Bobot? (2022)

Operasi bariatric kadhangkala mung siji-sijine pilihan sing bisa ditinggalake kanggo ngasilake kesehatan remaja sing lemu banget

Ing Umur Apa Kita Temokake Tujuan Ing Urip?

Ing Umur Apa Kita Temokake Tujuan Ing Urip? (2022)

Apa panelusuran kanggo makna urip siji bakal rampung? Nggoleki

Sinau Nuduhake Dokter Asring Prescribe Placebo

Sinau Nuduhake Dokter Asring Prescribe Placebo (2022)

Dokter ngakoni nggunakake plasebo paling ora sapisan sajrone karir medis

Diet Bebas Gluten tetep dadi cara sing apik kanggo tetep sehat

Diet Bebas Gluten tetep dadi cara sing apik kanggo tetep sehat (2022)

Diet tanpa gluten tetep populer ing Amerika Serikat

Google Kacarita Nyolong Data Kesehatan Pribadi Saka Pangguna

Google Kacarita Nyolong Data Kesehatan Pribadi Saka Pangguna (2022)

Dr. Joseph Mercola njupuk Google lan perusahaan teknologi liyane sing adol informasi pangguna kanthi ilegal lan entuk bathi

Wabah EEE 2019: Apa Kita Kudu Kuwatir?

Wabah EEE 2019: Apa Kita Kudu Kuwatir? (2022)

Lonjakan gedhe ing kasus Encephalitis Equine Wétan ing AS saka mung enem ing kabeh 2018 nganti 36 saka Januari nganti Nopember taun iki nguwatirake panguwasa kesehatan

Sekolah Nundhung Bocah Cacat Amarga Ora Divaksinasi

Sekolah Nundhung Bocah Cacat Amarga Ora Divaksinasi (2022)

Wong tuwane bocah lanang ing New York sing lara nalika divaksinasi berjuang kanggo hak sekolah nglawan pamrentah negara

Apa Minyak Nabati Karsinogenik?

Apa Minyak Nabati Karsinogenik? (2022)

A kertas kontrovèrsial argue lard, butter lan lenga klapa iku lemak sehat

Probiotik Bisa Ngapikake Fungsi Kognitif

Probiotik Bisa Ngapikake Fungsi Kognitif (2022)

Pasinaon terus nuduhake kaluwihan lan kekurangan ngonsumsi probiotik utawa bakteri apik

Sinau Nyaranake Aktivitas Otak Suda Ningkatake Umur Panjang

Sinau Nyaranake Aktivitas Otak Suda Ningkatake Umur Panjang (2022)

A panaliten teka ing kesimpulan kontroversial sing nyuda aktivitas otak bisa nyebabake urip manungsa luwih suwe

Dokter Keto Rel Nglawan Buta Kedokteran Utama Kanggo Nilai Keto

Dokter Keto Rel Nglawan Buta Kedokteran Utama Kanggo Nilai Keto (2022)

Obat utama isih nolak nampa diet keto minangka mainstream

Para ilmuwan nemokake maneh galur HIV sawise 19 taun

Para ilmuwan nemokake maneh galur HIV sawise 19 taun (2022)

Sawijining galur virus HIV sing wis dilalekake wis ditemokake maneh sawise 19 taun

Ngleksanani Luwih saka 60 Pemotongan Risiko Stroke, Penyakit Jantung

Ngleksanani Luwih saka 60 Pemotongan Risiko Stroke, Penyakit Jantung (2022)

Wong tuwa kudu olahraga luwih akeh yen pengin urip luwih suwe, miturut panaliten anyar