Bukit 2022, May

WHO Ngelingake 'Pandemik Jauh Saka Luwih' Ora Ana Topeng Kanggo Divaksinasi

WHO Ngelingake 'Pandemik Jauh Saka Luwih' Ora Ana Topeng Kanggo Divaksinasi (2022)

Organisasi Kesehatan Dunia kuwatir manawa wong-wong bisa uga mikir yen pandemi wis rampung lan menehi peringatan kanggo ngelingake yen pandemi durung rampung

Produk Vape, Distribusi, Nduwe Perhatian FDA

Produk Vape, Distribusi, Nduwe Perhatian FDA (2022)

Iku wektu angel dadi vaper. Watesan anyar ing tingkat federal lan negara bakal dadi luwih angel kanggo tuku lan adol produk vaping -- kanthi nikotin lan tanpa nikotin, amarga upaya penegakan FDA terus ngrusak distributor vape ilegal

Biden Njupuk Reins, Njaluk Front United Nglawan Covid lan Ancaman Liyane

Biden Njupuk Reins, Njaluk Front United Nglawan Covid lan Ancaman Liyane (2022)

Joe Biden nalika Rebo sumpah dadi presiden Amerika Serikat kaping 46, sumpah bakal nggawa bangsa kasebut bebarengan ing tengah-tengah pandemik sing terus-terusan sing nyebabake luwih saka 400,000 jiwa, dislokasi ekonomi sing gedhe banget lan kerusuhan sipil sing serius banget. US Capitol langkah ngendi dheweke

Alamat peresmian Joe Biden menehi pangarep-arep kanggo mayuta-yuta sing gagap

Alamat peresmian Joe Biden menehi pangarep-arep kanggo mayuta-yuta sing gagap (2022)

Presiden Joe Biden njaluk persatuan Amerika sawise patang taun perpecahan politik lan "geni ngamuk" sing ditimbulake. Presiden anyar gagap, lan wicarane, digawe kanthi nonton kabeh jagad, minangka conto sing kuat kanggo mayuta-yuta wong Amerika sing, kaya aku, gagap

A Long Time Coming: Pedoman Anyar babagan Manajemen Asma

A Long Time Coming: Pedoman Anyar babagan Manajemen Asma (2022)

Inovasi medis asring teka kanthi cepet, nanging nyelarasake panemuan kasebut menyang klinik bisa alon-alon. Pedoman federal anyar kanggo perawatan asma wis dirilis kanggo pisanan ing 13 taun

Wong Kanada Nempatake Kibosh ing Rencana Impor Narkoba Trump

Wong Kanada Nempatake Kibosh ing Rencana Impor Narkoba Trump (2022)

Menteri Kesehatan Kanada nandatangani pesenan minggu kepungkur sing bakal ngalangi kemampuan wong Amerika ngimpor obat resep saka tanggi ing sisih lor

Kita, Rakyat: Laporan FBI 2020 Mundhak ing Kekerasan

Kita, Rakyat: Laporan FBI 2020 Mundhak ing Kekerasan (2022)

Tingkat pembunuhan lan serangan mundhak ing separo pisanan taun 2020, sanajan tingkat kejahatan kasar lan properti liyane saya mudhun, miturut Laporan Kejahatan Seragam Awal (UCR) FBI sing paling anyar

Pajak Pajak: Resiko, Ganjaran, Pendapatan

Pajak Pajak: Resiko, Ganjaran, Pendapatan (2022)

Kanthi umume wong Amerika seneng mariyuana sing sah, suwene sadurunge pot rekreasi kasedhiya ing AS?

Biter Kuku Anyar: ACA Bisa, utawa Ora Bisa, Urip

Biter Kuku Anyar: ACA Bisa, utawa Ora Bisa, Urip (2022)

Kemungkinan Undhang-undhang Perawatan Terjangkau bakal tahan tantangan Mahkamah Agung AS paling anyar bisa uga katon

Pemilu ing Media Sosial: Negara Kerusuhan

Pemilu ing Media Sosial: Negara Kerusuhan (2022)

Ketegangan lan energi sing dhuwur ing pemilihan presiden 2020 wis menehi tandha ing lanskap media sosial

FDA Nduwe Pikiran Kapindho babagan Plasma Convalescent kanggo COVID-19

FDA Nduwe Pikiran Kapindho babagan Plasma Convalescent kanggo COVID-19 (2022)

FDA wis mbalikke kursus lan menehi wewenang plasma pemulihan minangka wewenang panggunaan darurat kanggo COVID-19. Komunitas ilmiah ora mikir iki minangka tumindak sing wicaksana

California Bisa Enggal Bukak Label Obat Resep Sendiri

California Bisa Enggal Bukak Label Obat Resep Sendiri (2022)

California nglawan rega obat-obatan sing dhuwur kanthi usulan-usulan sing nggumunake

Medicare Kanggo Kabeh: Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti

Medicare Kanggo Kabeh: Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti (2022)

Medicare kanggo Kabeh didorong dening Partai Demokrat minangka platform nglawan presiden Donald Trump

Kepiye Perawatan Kesehatan ing India Beda karo Perawatan Kesehatan ing AS?

Kepiye Perawatan Kesehatan ing India Beda karo Perawatan Kesehatan ing AS? (2022)

Nalika AS minangka negara maju paling dhuwur, India kalebu ing antarane negara-negara berkembang utama ing saindenging jagad. Sajrone pirang-pirang dekade, taraf urip ing loro negara saya mundhak. Sanadyan, iku wis apik exponentially ing AS

California Ngatasi Kekurangan Dokter

California Ngatasi Kekurangan Dokter (2022)

California mbayar utang mahasiswa atusan dokter enom kanggo nggawa perawatan kesehatan luwih akeh menyang negara kasebut

New Jersey Gelut Supaya Obamacare Urip

New Jersey Gelut Supaya Obamacare Urip (2022)

New Jersey nindakake apa sing bisa kanggo njamin wargane terus entuk manfaat saka Obamacare

Rencana Perawatan Kesehatan Anyar Trump: Ya utawa Ora?

Rencana Perawatan Kesehatan Anyar Trump: Ya utawa Ora? (2022)

Trump lan Republikan dilaporake nyoba taktik liyane kanggo mbongkar Obamacare

Penciptaan Angkatan Angkasa AS Stymied Ing Kongres

Penciptaan Angkatan Angkasa AS Stymied Ing Kongres (2022)

Ngatur Angkatan Angkasa AS sing anyar ngalami akeh masalah

FDA Ngganti Kodeine, Persyaratan Label Hidrokodon

FDA Ngganti Kodeine, Persyaratan Label Hidrokodon (2022)

Administrasi Pangan lan Narkoba ngumumake label keamanan anyar kanggo codeine lan hidrokodon minggu iki

5 Negara Ndhuwur Kanggo Kesiapan Darurat Kesehatan Umum

5 Negara Ndhuwur Kanggo Kesiapan Darurat Kesehatan Umum (2022)

Sepira disiapake saben negara kanggo darurat?

Trump Nyalahke Kesehatan Mental Kanggo Texas Shooting Nanging Luwih Rumit Saka Iku

Trump Nyalahke Kesehatan Mental Kanggo Texas Shooting Nanging Luwih Rumit Saka Iku (2022)

Peneliti ujar kekerasan bedhil luwih rumit tinimbang penyakit kesehatan mental

Kedelai Mungkin Ora Efektif Ngurangi Resiko Penyakit Jantung

Kedelai Mungkin Ora Efektif Ngurangi Resiko Penyakit Jantung (2022)

Manfaat kedelai kanggo kesehatan bisa uga ora kuwat kaya sing dikira sadurunge

Apa Sampeyan Beresiko Kanggo 'Trump 10'?

Apa Sampeyan Beresiko Kanggo 'Trump 10'? (2022)

Aja kuwatir sawise pemilu katon ing diet sampeyan

Kecanduan Masalah Kesehatan Paling Mencet, Ujare Dokter Bedah Umum

Kecanduan Masalah Kesehatan Paling Mencet, Ujare Dokter Bedah Umum (2022)

Dokter Bedah Umum Dr. Vivek Murthy nerbitake laporan sing nyebutake kecanduan minangka masalah kesehatan paling gedhe sing saiki diadhepi Amerika

Jambon Luwih Kuat tinimbang Heroin, Nanging Legal Ing Umume Negara AS

Jambon Luwih Kuat tinimbang Heroin, Nanging Legal Ing Umume Negara AS (2022)

Jambon, uga dikenal minangka U-47700, luwih kuat tinimbang heroin nanging isih sah ing pirang-pirang negara

Negara endi sing ngidini ganja medis lan rekreasi?

Negara endi sing ngidini ganja medis lan rekreasi? (2022)

Ing wulan November, sawetara negara uga bakal milih legalisasi mariyuana ing macem-macem wujud

FDA Kepengin Sampeyan Mbantu Nemtokake Apa Sing Nggawe Panganan 'Sehat

FDA Kepengin Sampeyan Mbantu Nemtokake Apa Sing Nggawe Panganan 'Sehat (2022)

FDA disetel kanggo nemtokake maneh apa tegese label "sehat." Lan pengin bantuan sampeyan

Basa Badan Hillary Clinton vs. Donald Trump Debat Presiden Pertama: Gerakan Tangan lan Nada Dijelasake dening Para Ahli

Basa Badan Hillary Clinton vs. Donald Trump Debat Presiden Pertama: Gerakan Tangan lan Nada Dijelasake dening Para Ahli (2022)

Basa awak Donald Trump lan Hillary Clinton bisa mbukak akeh informasi sing ora diucapake kanggo pamirsa

Sapa sing Kudu Njaluk Vaksin Pneumonia?

Sapa sing Kudu Njaluk Vaksin Pneumonia? (2022)

Masalah kesehatan Hillary Clinton lan Donald Trump narik kawigaten marang pitakonan sapa sing kudu divaksinasi marang radhang paru-paru?

Kepiye Sehat Donald Trump Dibandhingake karo Rata-rata Amerika?

Kepiye Sehat Donald Trump Dibandhingake karo Rata-rata Amerika? (2022)

Donald Trump wis ngeculake sawetara cathetan medis. Deleng kepiye vitalitas umur 70 taun nganti rata-rata Amerika

Kepiye Sampeyan Nandhang Penyakit Meningokokus lan Bisa Nyegah?

Kepiye Sampeyan Nandhang Penyakit Meningokokus lan Bisa Nyegah? (2022)

Apa vaksin meningitis B dibutuhake kanggo bocah lan remaja ing AS?

New York Gerakan Kanggo Nggampangake Watesan Ganja Medis

New York Gerakan Kanggo Nggampangake Watesan Ganja Medis (2022)

Ora suwe, mariyuana medis bakal luwih gampang dituku ing New York, lan sawetara negara liya uga bisa nambah akses utawa nggawe legal obat kasebut kanggo tujuan rekreasi

Hillary Clinton Nyedhiyakake Rencana Perawatan Kesehatan Mental; Nyegah Bunuh Diri Lan Cakupan Asuransi Iku Prioritas

Hillary Clinton Nyedhiyakake Rencana Perawatan Kesehatan Mental; Nyegah Bunuh Diri Lan Cakupan Asuransi Iku Prioritas (2022)

Hillary Clinton pengin nggawe perawatan kesehatan mental dadi prioritas yen dheweke kapilih dadi presiden

EpiPen Lan 5 Obat Liyane Sampeyan Ora Tuku Ing eBay

EpiPen Lan 5 Obat Liyane Sampeyan Ora Tuku Ing eBay (2022)

Apa risiko sing ana gandhengane karo tuku obat ing eBay?

Update Rega EpiPen: Sawise Kritik Hillary Clinton, Mylan Ngurangi Biaya Obat Perawatan Alergi

Update Rega EpiPen: Sawise Kritik Hillary Clinton, Mylan Ngurangi Biaya Obat Perawatan Alergi (2022)

Biaya EpiPens disetel mudhun sawise perusahaan farmasi dikritik dening Hillary Clinton

FDA Ngandika Ora Apa Ngombe Suket

FDA Ngandika Ora Apa Ngombe Suket (2022)

Syndros, wangun cair saka THC buatan manungsa, saiki disetujoni kanggo nggunakake resep

Pejabat Kesehatan AS Nganyari Panularan lan Pandhuan Tes Zika

Pejabat Kesehatan AS Nganyari Panularan lan Pandhuan Tes Zika (2022)

Pejabat kesehatan AS ngetokake rekomendasi sing dianyari kanggo nyegah lan nguji infeksi Zika, Senin

Obama bakal mlebu tagihan kanggo perang kecanduan heroin

Obama bakal mlebu tagihan kanggo perang kecanduan heroin (2022)

Presiden AS Barack Obama bakal nandatangani tagihan sing ditujokake kanggo nglawan kecanduan heroin

Ngawasi CDC 320 Wanita Hamil AS Kanggo Zika

Ngawasi CDC 320 Wanita Hamil AS Kanggo Zika (2022)

Pusat Pengendalian lan Pencegahan Penyakit AS ujar dina Kamis yen ngawasi 320 wanita ngandhut AS kanthi bukti laboratorium infeksi virus Zika