Vitalitas 2022, May

Apa Tingkat Testosteron Dhuwur Alami padha karo Kinerja Atletik Wanita sing Kuwat? Ora kudu

Apa Tingkat Testosteron Dhuwur Alami padha karo Kinerja Atletik Wanita sing Kuwat? Ora kudu (2022)

Aturan iki adhedhasar hipotesis yen tingkat testosteron total langsung nemtokake kinerja atletik ing wanita. Nanging riset anyar kita nantang asumsi iki

Pilihan kanggo Ngatur Menopause

Pilihan kanggo Ngatur Menopause (2022)

Saka hormon nganti jamu, kepiye cara nambani menopause?

Rumah Sakit Anak Sebagéyan Disalahake amarga Superbugs Tambah Nyerang Bocah-bocah

Rumah Sakit Anak Sebagéyan Disalahake amarga Superbugs Tambah Nyerang Bocah-bocah (2022)

Panliten sing saya tambah akeh nuduhake yen overuse lan nyalahi panggunaan antibiotik ing rumah sakit bocah-bocah - sing dikandhakake para ahli kesehatan lan pasien kudu ngerti luwih apik - mbantu bakteri mbebayani sing nyerang wong diwasa lan, tambah akeh, bocah-bocah. Dokter kuwatir yen pandemi covid mung bakal nyebabake luwih akeh

Machine Learning Mbantu Nulis Ulang Sejarah Bumi

Machine Learning Mbantu Nulis Ulang Sejarah Bumi (2022)

Kepunahan massal lan radiasi wis mbentuk pangembangan urip ing planet kita, lan riset anyar nuduhake kepiye kepunahan buatan manungsa bisa duwe efek sing tahan suwe ing urip lan obat

Kanggo Sawetara Pasien Kanker Paru-paru, Kabar Apik

Kanggo Sawetara Pasien Kanker Paru-paru, Kabar Apik (2022)

Iku tansah dina sing apik nalika perawatan anyar, utamane kanggo kanker paru-paru, kasedhiya. Luwih apik yen uji coba obat mandheg luwih awal amarga asile cetha banget. Saiki, Tagrisso minangka perawatan adjuvant pisanan sing disetujoni kanggo kanker paru-paru non-sel cilik

Apa Gagal Jantung Bisa Dibalik? Sinau Anyar Ngandika, "Mungkin"

Apa Gagal Jantung Bisa Dibalik? Sinau Anyar Ngandika, "Mungkin" (2022)

Peneliti Kesehatan Universitas Utah ujar yen gagal jantung bisa dibalik kanthi perawatan anyar

Ora Krungu Nalika Alat Bantu Pangrungu OTC Teka? Ora Ana Wong Liya, Uga

Ora Krungu Nalika Alat Bantu Pangrungu OTC Teka? Ora Ana Wong Liya, Uga (2022)

Sampeyan bisa uga mikir kenapa sedulur sing ora krungu ora mung njaluk alat bantu dengar. Kanggo akeh wong Amerika, jawabane gampang: biaya

Diagnosis Sifat Pribadi Ora Bakal Nimbulake Wirang

Diagnosis Sifat Pribadi Ora Bakal Nimbulake Wirang (2022)

Ana wektu, durung suwe, nalika kahanan medis tartamtu dibahas kanthi bisik-bisik. Iki wektu kanggo ngganti

Men, Iki Rahasia Sehat Wanita Wis Ngerti

Men, Iki Rahasia Sehat Wanita Wis Ngerti (2022)

Salah sawijining alasan wanita urip luwih suwe tinimbang wong lanang saiki: Wanita duwe apa sing ora ditindakake dening wong lanang - dokter perawatan primer

Dipercaya Kita, Men: Pindhah telpon saka Kanthong Ngarep

Dipercaya Kita, Men: Pindhah telpon saka Kanthong Ngarep (2022)

Wong lanang, wis wayahe sampeyan mikir maneh ing ngendi sampeyan nyelehake ponsel sampeyan

Laporan Ganja: Perkembangan Galore

Laporan Ganja: Perkembangan Galore (2022)

Kanthi COVID-19 lan pemilihan presiden mbesuk sing ndominasi warta kasebut, wong bisa uga ora nggatekake mariyuana. Nanging, ana perkembangan anyar

Bebaya Ing Lorong Tambahan

Bebaya Ing Lorong Tambahan (2022)

Riset nuduhake manawa suplemen kanggo kesehatan otak ngemot bahan kimia sing ora kadhaptar mbebayani

Nliti maneh Manfaat Kesehatan Alkohol

Nliti maneh Manfaat Kesehatan Alkohol (2022)

Nalika kakehan alkohol bisa nyebabake kecanduan lan masalah liyane, riset pirang-pirang dekade nyambungake ngombe sing kurang lan moderat kanggo keuntungan kesehatan

Warga Michigan Dielingake Babagan Virus Nyamuk sing Serius

Warga Michigan Dielingake Babagan Virus Nyamuk sing Serius (2022)

Negara bagian Michigan nglaporake warga sing kena infeksi lemut sing langka, nanging serius sing disebut eastern equine encephalitis, utawa EEE

2 Pasinaon Pewarna Rambut Kanker, 2 (Urut) Beda Panemu

2 Pasinaon Pewarna Rambut Kanker, 2 (Urut) Beda Panemu (2022)

Rong studi gedhe sing nyinaoni manawa pewarna rambut permanen nambah risiko kanker, asil sing padha, lan ora padha

Aja Ngandelake Dr. Google yen Nyeri Dada

Aja Ngandelake Dr. Google yen Nyeri Dada (2022)

Nyeri dada minangka perkara sing ora kudu sampeyan duga. Aja mbuwang wektu nggoleki online. Telpon 911. Bisa nylametake nyawamu

Program "HearHer" Tujuane Nggawe Kandhutan Luwih Aman

Program "HearHer" Tujuane Nggawe Kandhutan Luwih Aman (2022)

Kanggo sawetara wanita, meteng ora kaya sing dikarepake - wektu sing nyenengake lan nyenengake. Saben taun, 700 wanita ing AS mati amarga komplikasi sing ana hubungane karo meteng

Tim Multidisiplin Apa sing Dikira karo Kanker Testis

Tim Multidisiplin Apa sing Dikira karo Kanker Testis (2022)

Kabeh sing padha ing babagan perawatan, kanker testis sing luwih awal dideteksi, luwih apik asile

Vaksin HPV Bisa, Nanging Sawetara Wong Tuwan Ngomong Ora Kanggo Anakku

Vaksin HPV Bisa, Nanging Sawetara Wong Tuwan Ngomong Ora Kanggo Anakku (2022)

Miturut panaliten anyar sing diterbitake ing The Lancet Public Health, ing antarane luwih saka 4 yuta bocah ing Amerika Serikat sing durung divaksinasi HPV, meh 60 persen wong tuwane ora ngrancang miwiti seri vaksinasi

Mbangun maneh Bocah-bocah sing Sehat: Aktifake maneh

Mbangun maneh Bocah-bocah sing Sehat: Aktifake maneh (2022)

Carane sehat anak-anak Amerika? Miturut statement sing ditanggepi sadurungé dening American Heart Association (AHA), ora banget

Dompet Sampeyan Ora Perlu Mlumpat Saben Sasi

Dompet Sampeyan Ora Perlu Mlumpat Saben Sasi (2022)

Produk sanitasi minangka barang penting sing sampeyan ora bisa mung 'dibuwang', nanging sawetara bisa uga ora bisa mbayar. Ing ngisor iki sawetara item sing bisa mbantu sampeyan ngirit dhuwit ing jangka panjang

Posisi Turu Ngaruhi Kualitas Mripat

Posisi Turu Ngaruhi Kualitas Mripat (2022)

Kita kabeh ngerti yen turu iku penting kanggo awak supaya bisa ngaso lan pulih. Nanging apa sampeyan ngerti yen posisi turu uga mengaruhi kesejahteraan kita?

Ngilangi soda lan roti putih kanggo nyuda risiko diabetes jinis 2

Ngilangi soda lan roti putih kanggo nyuda risiko diabetes jinis 2 (2022)

Panaliten sawise sinau nuduhake manawa konsumsi karbohidrat lan gula sing akeh banget bisa nyebabake risiko diabetes jinis 2

Sayuran Low Glycemic Kanggo Wong Diabetes

Sayuran Low Glycemic Kanggo Wong Diabetes (2022)

Ing ngisor iki minangka sayuran sing paling rendah glikemik sing kudu ditambahake ing diet pasien diabetes

Cara Nambahake Serat Luwih Ing Diet Sampeyan

Cara Nambahake Serat Luwih Ing Diet Sampeyan (2022)

Nggabungake luwih akeh serat menyang diet bisa nyebabake sawetara keuntungan kesehatan sing apik tenan sing bakal tahan nganti pirang-pirang taun. Ing ngisor iki sawetara cara sing bisa mbantu sampeyan mangan luwih akeh panganan sing adhedhasar tanduran iki

Pijet Payudara Manfaat Kesehatan Sing Bakal Ngagetake Sampeyan

Pijet Payudara Manfaat Kesehatan Sing Bakal Ngagetake Sampeyan (2022)

Mangkene keuntungan kesehatan pijet payudara sing bakal kaget sampeyan

Panliten Nuduhake Antioksidan Saka Salmon Iki Ningkatake Kesehatan Jantung

Panliten Nuduhake Antioksidan Saka Salmon Iki Ningkatake Kesehatan Jantung (2022)

Sinau pilot ngevaluasi potensial suplemen astaxanthin kanggo ngobati kesehatan kardiovaskular

Cara Tuku CBD: 4 Pitakonan kanggo Ditakoni

Cara Tuku CBD: 4 Pitakonan kanggo Ditakoni (2022)

Cannabidiol (CBD) ngalami bledosan popularitas ing saindenging Eropa, AS, lan liya-liyane. Sampeyan bisa uga kepengin weruh sebabe boom iki, lan pengin ngerti apa CBD bisa migunani kanggo sampeyan

Pro Wrestler Nawakake Saran Cara Tetep Fit, Motivasi Ing Omah

Pro Wrestler Nawakake Saran Cara Tetep Fit, Motivasi Ing Omah (2022)

Ring of Honor's Caprice Coleman duwe pengalaman minangka ahli terapi fisik lan menehi saran kanggo wong sing pengin nambah kesehatan nalika ana ing omah

Cara Ngatur Tingkat Glukosa Sajrone Krisis COVID-19

Cara Ngatur Tingkat Glukosa Sajrone Krisis COVID-19 (2022)

Mangkene carane sampeyan bisa ngatur tingkat gula getih ing tengah krisis COVID-19

Manfaat Kesehatan Jus Bayam Sing Bakal Ngagetake Sampeyan

Manfaat Kesehatan Jus Bayam Sing Bakal Ngagetake Sampeyan (2022)

Mangkene keuntungan kesehatan jus bayem sing bakal kaget sampeyan

Apa Sampeyan Kudu Ngonsumsi Suplemen Vitamin C Ajeg

Apa Sampeyan Kudu Ngonsumsi Suplemen Vitamin C Ajeg (2022)

Mangkene sebab-sebab sing didhukung ilmiah kenapa sampeyan kudu njupuk suplemen vitamin C kanthi rutin

Ngombe Teh Ijo Asring Bakal Mbantu Sampeyan Urip Luwih Suwe

Ngombe Teh Ijo Asring Bakal Mbantu Sampeyan Urip Luwih Suwe (2022)

Biasane ngombe teh minangka hiburan sing enak lan apik kanggo jantung

Mangkene Apa Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Kesehatan Usus

Mangkene Apa Sampeyan Perlu Ngerti Babagan Kesehatan Usus (2022)

Ngrawat habitat usus sing dinamis iki minangka perkara sing paling penting sing bisa ditindakake kanggo kesejahteraan seumur hidup

Mbayar Kanggo Ngembangake Kecerdasan Emosional Sampeyan

Mbayar Kanggo Ngembangake Kecerdasan Emosional Sampeyan (2022)

Iki wektu kanggo nambah kecerdasan emosional kanggo kesehatan lan kesejahteraan mental

Minyak Sayuran Hidrogenasi: Apa Apik utawa Ala Kanggo Sampeyan?

Minyak Sayuran Hidrogenasi: Apa Apik utawa Ala Kanggo Sampeyan? (2022)

Luwih becik ora mangan akeh panganan kanthi lenga sayur-sayuran hidrogenasi

Apa Mangan Kacang Mbantu Nyegah Bobot?

Apa Mangan Kacang Mbantu Nyegah Bobot? (2022)

Mangan kacang saben dina minangka cara sing apik kanggo nyegah bobote

Sinau Observasi nggandhengake Vitamin D Kanggo Urip sing Luwih Suwe

Sinau Observasi nggandhengake Vitamin D Kanggo Urip sing Luwih Suwe (2022)

Njupuk Vitamin D sing cukup saka sinar matahari bisa uga ana hubungane karo umur sing luwih dawa

Dadi Kentang Dipan Mung 2 Minggu Iku Elek Kanggo Kesehatan

Dadi Kentang Dipan Mung 2 Minggu Iku Elek Kanggo Kesehatan (2022)

Dadi sedentary gampang nanging awak mbayar rega kaku kanggo ora aktif fisik