Donya 2022, May

Napa Buku Be Lauren Grabois Fischer Dadi Pokok Kurikulum Sekolah Dasar sing Sehat

Napa Buku Be Lauren Grabois Fischer Dadi Pokok Kurikulum Sekolah Dasar sing Sehat (2022)

Nalika coronavirus nyebar ing saindenging jagad sajrone setengah taun kepungkur, kena pengaruh kanggo kabeh umur, utamane bocah-bocah

Siji wulan, kepiye Biden ngganti manajemen bencana lan tanggapan COVID-19 AS

Siji wulan, kepiye Biden ngganti manajemen bencana lan tanggapan COVID-19 AS (2022)

Sawise sewulan ing kantor, pamrentahan Biden kanthi dhasar ngganti cara pamrentah federal nanggapi pandemik COVID-19

Kanggo Profesional Medis, Teknologi-minangka-Layanan minangka Masa Depan karo Piranti Lunak MedOptic

Kanggo Profesional Medis, Teknologi-minangka-Layanan minangka Masa Depan karo Piranti Lunak MedOptic (2022)

Wiwitan medtech Florida mung ngumumake peluncuran piranti lunak MedOptic, ngidini para siswa, trainee, lan ahli bedah bisa mbukak operasi kanthi nyata kanthi kemampuan 3D

Rencana Kesehatan Presiden-Pilih

Rencana Kesehatan Presiden-Pilih (2022)

Calon Joe Biden njlentrehake prioritas pertama minangka presiden bakal ngatasi krisis kesehatan lan ekonomi sing digawe dening pandemi COVID-19

Gambaran Media Sosial Pemilu 2020

Gambaran Media Sosial Pemilu 2020 (2022)

Liputan langsung dina Pemilu 2020

Amerika Pedesaan Ngadhepi Masalah Akses Medis

Amerika Pedesaan Ngadhepi Masalah Akses Medis (2022)

Pasien sing kelangan rumah sakit lokal lan saiki kudu lelungan kanggo perawatan darurat serius kemungkinan ana ing njaba jendela perawatan sing efektif

Tol COVID Gedung Putih Mundhak

Tol COVID Gedung Putih Mundhak (2022)

Luwih akeh wong ing Gedhung Putih sing nyoba positif kanggo COVID-19 amarga wong-wong penasaran ing endi kedadeyan panyebaran super kasebut

Presiden Trump Nampa Remdesivir, Nanging Apa Iku?

Presiden Trump Nampa Remdesivir, Nanging Apa Iku? (2022)

Presiden wis apik lan dheweke wis nampa dosis obat sing diselidiki, remdesivir

Penyebab Kanker Paru-paru ing China Ngalih

Penyebab Kanker Paru-paru ing China Ngalih (2022)

Panaliten anyar nyalahake partikulat sing digawe polusi udara kanggo mundhake kanker paru-paru ing China

Wildfires lan COVID-19 - Punch Siji-Loro

Wildfires lan COVID-19 - Punch Siji-Loro (2022)

Kebakaran liar ngrusak ewonan hektar, ngrusak komunitas - lan nyebabake masalah kesehatan kanggo wong sing manggon atusan mil adoh

Uji Coba Vaksin Dihentikan kanggo Tinjauan Keamanan

Uji Coba Vaksin Dihentikan kanggo Tinjauan Keamanan (2022)

Uji coba kanggo 1 saka 9 pesaing kanggo vaksin COVID-19 wis mandheg sawise peserta uji coba vaksin AstraZeneca lara

Sinau Nuduhake Luas, Bebaya Paparan TB: Bagian I

Sinau Nuduhake Luas, Bebaya Paparan TB: Bagian I (2022)

Miturut WHO, 10 yuta wong didiagnosa tuberkulosis ing saindenging jagad ing taun 2018

Nalika Pesawat Ora Kebak, Risiko COVID Mudhun

Nalika Pesawat Ora Kebak, Risiko COVID Mudhun (2022)

Mabur sajrone pandemi ana beboyo, nanging risiko mudhun nalika pesawat ora kapasitas lengkap

COVID-19 lan Higher Ed: Nganyari

COVID-19 lan Higher Ed: Nganyari (2022)

Kelas pribadi, kelas online, hibrida - wiwit sawetara dina kepungkur, seprapat saka 3,000 institusi negara isih durung ngerti carane nganakake kelas

Vogue Portugal Nerangake Cover Kesehatan Mental

Vogue Portugal Nerangake Cover Kesehatan Mental (2022)

Nanggepi tutup majalah anyar sing nggambarake perawatan kesehatan mental sing narik kritik, Vogue Portugal ujar manawa tujuane publikasi kasebut yaiku kanggo "madhangi cahya" babagan masalah kasebut

Bauer Pindhah Saka Hockey menyang Kesehatan

Bauer Pindhah Saka Hockey menyang Kesehatan (2022)

Bauer maju kanggo mbantu ngasilake peralatan medis

Justin Caldbeck saka Binary Capital: Apa Aku Sinau babagan Kewirausahaan Saka Main Basket Duke

Justin Caldbeck saka Binary Capital: Apa Aku Sinau babagan Kewirausahaan Saka Main Basket Duke (2022)

Nalika aku mlaku-mlaku menyang tim Basket Pria Duke Blue Devils nalika musim 1998-1999, aku wis ngrampungake perkara sing dianggep media nasional meh ora mungkin. Ngelingi daptar tugas bintang NBA ing tim Blue Devils, dadi ngguyu yen aku, manajer siswa kanggo

Gelombang Panas Parah Ngancem Kesehatan Tionghoa

Gelombang Panas Parah Ngancem Kesehatan Tionghoa (2022)

Panas awan sing ekstrem, uga curah udan sing ekstrem, bakal dadi luwih umum ing China ing mangsa ngarep

Johnson & Johnson Janji Nggawe Vaksin Kanggo Coronavirus Agawe

Johnson & Johnson Janji Nggawe Vaksin Kanggo Coronavirus Agawe (2022)

Johnson & Johnson ujar manawa bisa ngembangake vaksin kanggo 2019-nCoV sajrone pirang-pirang wulan

China Underreporting Wuhan Coronavirus Pati lan Jumlah Korban

China Underreporting Wuhan Coronavirus Pati lan Jumlah Korban (2022)

Bisa uga ana 44,000 wong ing Wuhan sing lara karo coronavirus novel lan China ora ngakoni

Panganan Mokal Nggawa Daging Babi lan Daging Sapi Tanpa Daging menyang Pasar Manca

Panganan Mokal Nggawa Daging Babi lan Daging Sapi Tanpa Daging menyang Pasar Manca (2022)

Impossible Foods njupuk Burger Impossible lan Pork Impossible ing saindenging jagad

Pati Alkohol Ing AS Tekan Tingkat Nguwatirake

Pati Alkohol Ing AS Tekan Tingkat Nguwatirake (2022)

Data pamrentah AS nuduhake kematian sing ana gandhengane karo alkohol mundhak saka meh 36,000 saben taun dadi meh 73,000

Antivenom sing Digunakake Ing India Bener Ora Efektif

Antivenom sing Digunakake Ing India Bener Ora Efektif (2022)

Upaya ditindakake ing India kanggo ngembangake antivenom anyar sing efektif nglawan ula sing luwih beracun

Ladang Angin Luar Pesisir Paling gedhe ing Donya Kanggo Daya 1.6 Yuta Omah

Ladang Angin Luar Pesisir Paling gedhe ing Donya Kanggo Daya 1.6 Yuta Omah (2022)

The Hornsea Wind Farm bakal nyedhiyakake 1,4 gigawatt daya kanggo jaringan listrik Inggris

WHO Dismayed dening Spike ing Campak Pati antarane Bocah-bocah

WHO Dismayed dening Spike ing Campak Pati antarane Bocah-bocah (2022)

Luwih akeh bocah sing mati amarga wabah campak ing saindenging jagad lan Organisasi Kesehatan Dunia nesu

Samoa Nyatakake Darurat Campak Amarga Kasus Luwih saka 700

Samoa Nyatakake Darurat Campak Amarga Kasus Luwih saka 700 (2022)

Darurat campak wis diumumake ing Samoa sawise nem tiwas lan luwih saka 700 kasus

Biaya Obat Ngagetake Nganti 667%

Biaya Obat Ngagetake Nganti 667% (2022)

Rega obat ing AS kalebu sing paling dhuwur ing donya lan terus mundhak

Asuransi Kesehatan Kanggo Biaya Luwih Kanggo Karyawan lan Majikan Ing 2020

Asuransi Kesehatan Kanggo Biaya Luwih Kanggo Karyawan lan Majikan Ing 2020 (2022)

Biaya asuransi kesehatan kanggo Amerika bakal mundhak ing 2020

Penjualan ganja sing sah ing AS Tekan $30B Ing 2025

Penjualan ganja sing sah ing AS Tekan $30B Ing 2025 (2022)

Industri ganja AS nuduhake wutah sing mbledhos amarga legalisasi mundhak

Obat Herbal minangka 'Bebaya Kesehatan Global,' ujare Peneliti

Obat Herbal minangka 'Bebaya Kesehatan Global,' ujare Peneliti (2022)

Obat-obatan herbal kuna bisa duwe sawetara efek samping sing mbebayani

Ing Panelusuran Kuburan Leonardo da Vinci

Ing Panelusuran Kuburan Leonardo da Vinci (2022)

Keturunan Leonardo da Vinci bisa uga nduweni kunci kanggo ngenali jenazahe ing DNA

Saiki, Hispanik Urip Luwih Suwe Tinimbang Wong Amerika Liyane

Saiki, Hispanik Urip Luwih Suwe Tinimbang Wong Amerika Liyane (2022)

Hispanik lan cemeng weruh munggah ing pangarep-arep urip, nalika putih weruh sing tiba

Nylametake Ibu-ibu, Urip Bayi ing saindenging jagad bakal regane mung $5 Sawijining Wong

Nylametake Ibu-ibu, Urip Bayi ing saindenging jagad bakal regane mung $5 Sawijining Wong (2022)

Intervensi kesehatan sing prasaja bisa nyuda angka kematian ibu lan bayi kanthi signifikan

Anti-Vaxxers Nyakup Proporsi Campak AS, Kasus Pertusis

Anti-Vaxxers Nyakup Proporsi Campak AS, Kasus Pertusis (2022)

Laporan liyane sing rinci babagan dampak negatif saka nolak vaksinasi

Kapercayan Wanita Minoritas Yen Kanker Iku 'Nasib' Bisa Duwe Konsekwensi Ala

Kapercayan Wanita Minoritas Yen Kanker Iku 'Nasib' Bisa Duwe Konsekwensi Ala (2022)

Pandangan sing beda babagan kanker bisa nyebabake screening luwih sithik lan kemungkinan diagnosis sing ora kejawab

Overdosis opioid ora mung siji-sijine sing wis mundhak bubar

Overdosis opioid ora mung siji-sijine sing wis mundhak bubar (2022)

Sanajan media fokus ing overdosis opioid, overdosis benzodiazepine uga dadi masalah kesehatan umum

Nalika Tingkat Polusi Mundhak, Dadi Risiko Stroke

Nalika Tingkat Polusi Mundhak, Dadi Risiko Stroke (2022)

Stroke bisa uga ora ana hubungane karo owah-owahan iklim, nanging loro kasebut bisa uga ana hubungane

Ing Endi Wong Lanang Luwih Luwih Otak Dibanding Kaendahan Ing Donya

Ing Endi Wong Lanang Luwih Luwih Otak Dibanding Kaendahan Ing Donya (2022)

Sawetara sipat sing kita temokake atraktif duwe alasan biologis, nanging kepiye lingkungan sosial ngganti apa sing kita goleki ing pasangan?

Iki Apa Wong Amerika Ora Urip Saklawase

Iki Apa Wong Amerika Ora Urip Saklawase (2022)

Pati ciloko minangka bagean gedhe kenapa Amerika Serikat ora bisa saingan karo tingkat pangarep-arep urip negara-negara berpendapatan tinggi liyane

Beda karo Kapercayan Umum, Wewelak Bisa Wis Ing Eropa Wis pirang-pirang abad

Beda karo Kapercayan Umum, Wewelak Bisa Wis Ing Eropa Wis pirang-pirang abad (2022)

Y. pestis, bakteri sing tanggung jawab kanggo Kematian Ireng sing kondhang, bisa uga wis suwe ana ing Eropa nganti pirang-pirang taun, muncul maneh minangka pandemi sajrone sejarah